Sokkotreffit, joita moni ei haluaisi kokea: Kiinalaisnainen jäi päiviksi jumiin treffikumppaninsa kotiin

Kiinalaisnaisen karu kokemus nousi otsikoihin, kun hän joutui koronakaranteeniin tuntemattoman treffikumppaninsa luokse.

Kiinalaisnaisen erikoinen "koronatreffikokemus" nousi medioihin ympäri maailmaa. Vain neiti Wangina tunnettu kiinalaisnainen kertoi jääneensä koronaviruksen vuoksi jumiin sokkotreffeille päivien ajaksi. Aiheesta uutisoivat muun muassa BBC ja The Guardian.

Sai kutsun miehen kotiin illalliselle

Kaikki alkoi, kun Wang sai kutsun sokkotreffikumppaninsa kotiin. Perhe oli järjestänyt Wangille useita sokkotreffejä eri miesten kanssa, koska halusi auttaa häntä löytämään rakkauden. Kyseinen treffikumppani oli kehunut kokkaustaitojaan, ja halusikin todistaa sanansa.

– Koska vanhenen, perheeni esitteli minut kymmenelle kumppaniehdokkaalle. Viides treffikumppani halusi esitellä kokkaustaitojaan ja kutsui minut kotiinsa, Wang selitti asiaa medioiden mukaan.

Alue julistettiin karanteeniin

Treffit kuitenkin saivat erikoisen käänteen, kun miehen asuinalue Zhengzhoussa julistettiin koronakaranteeniin kesken illan. Kävi ilmi, ettei Wang enää saanutkaan poistua alueelta.

Kaksikko jäikin lopulta jumiin miehen kotiin päiväkausiksi.

Katso myös: Ty sairasti koronan – kärsii nyt vaivasta, joka pilaa ruokanautinnon! Juttu jatkuu videon alla.

Romanssi ei roihahtanut

Wangin mukaan mies kokkasi hänelle joka päivä karanteenin ajan ja myös hoiti kotityöt. Mies teki etätöitä kodistaan käsin.

Rakkaustarinaa karanteenitreffeistä tuskin saadaan, sillä Wangin mukaan tilanne "ei ole ideaali"; ABC-kanavan mukaan hän myös kuvasi oloaan nolostuneeksi ja hankalaksi. Naisen mukaan mies ei puhu paljoakaan, minkä lisäksi ruoka on "keskinkertaista".

– Mutta hän haluaa kokata, mikä on minusta mahtavaa, Wang kuitenkin korosti.

Wangin kertomuksia karanteenista seurasivat miljoonat paikallisessa sosiaalisessa mediassa. Hän päätyi poistamaan osan tekemistään videoista, kun niiden suosio kasvoi liikaakin ja myös miehen ystävät näkivät niitä. Wang kuitenkin kiitti katsojia huomiosta ja kertoi toivovansa pandemian pikaista päättymistä.

Katso myös: Nainen sai positiivisen koronatestituloksen kesken lennon ja joutui "vessakaranteeniin":

Lue myös:

    Uusimmat