Jeremy bongasi naapuritalon katolta söpön naisen – keksi hullunkurisen tavan käydä treffeillä tämän kanssa

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, aluksi kaikki sujuu ihanasti: viestittelette ja huumori kukkii. Sitten hän katoaa kuin tuhka tuuleen eikä vastaa enää koskaan... Nämä kokemukset ovat kaikille nettideittailijoille tuttuja!

New Yorkissa asuva Jeremy ihastui naapuritalon katolla näkemäänsä naiseen ja päätti pyytää tätä ulos. Romanttinen tarina sai pian kymmeniä miljoonia seuraajia.

New Yorkin Brooklynissa asuva Jeremy Cohen, 28, oli jumissa asunnossaan, kiitos koronaviruksen. Mies kuitenkin löysi epätodennäköisen ajanvietteen – hän nimittäin ihastui naapuritalossa asuvaan naiseen, joka yllättäen tunsi samoin!

Kaikki alkoi, kun Jeremy havaitsi naapurinsa tanssivan iloisesti oman kotitalonsa katolla. Valokuvaaja Jeremy on viettänyt paljon aikaa katolla ottaen kuvia New Yorkista koronakriisin aikana, kertoo Insider.

Naista seurailtuaan Jeremy päätti lähettää dronen söpönä pitämänsä neidon luo ja antaa tälle näin puhelinnumeronsa. Koko tapauksen mies kuvasi TikTok-videopalveluun.

Alkoivat tekstailla toisilleen

Nainen, Tori Cignarella, kertoo olleensa katolla vain tanssimassa, koska halusi huvittaa naapuritalojen asukkaita. Jeremyn nähtyään hän vilkutti tälle.

– Tykkään todella tavata uusia ihmisiä, joten jos joku vilkuttaa, vilkutan ilolla takaisin, Tori kertoi Timelle.

Dronen yllättämäksi päätynyt Tori nappasi lennokista Jeremyn puhelinnumeron ja kertoi Timelle, että koko tilanne oli paitsi uskomaton, myös "todella siisti". 

Jeremy lähettää viestin Torille ja "vie tämän treffeille". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Flirttailu on minulle normaalisti pelottavaa, mutta koska olen ollut karanteenissa asunnossani viikon ajan, kaipasin sosiaalisia kontakteja, Jeremy kuvailee.

Jeremyn romantiikannälkä kosketti yleisöä: hänen TikTok-videotaan katsottiin pian kymmeniä miljoonia kertoja. Mies toteaa haluavansa aina tarttua tilaisuuksiin, joita elämä hänelle tarjoilee.

– Miettisin aina, mitä olisi voinut olla, mikä on paljon pahempaa, Jeremy sanoo.

Menivät "treffeille" parvekkeelle ja katolle

Parin päivän tekstailun jälkeen Jeremy pyysi lopulta Toria "illalliselle", jonka Torin kämppis auttoi järjestämään. Tämä kattoi katolle treffipaikan Torille, ja Jeremy maksoi viinit ja ruoat.

Treffeillä Jeremy ja Tori kumpikin istuivat omassa talossaan samalla tavalla katetun pöydän ääressä. Jeremy karjui "näytät kauniilta" omalta parvekkeeltaan Torin katolle; sitten treffit jatkuivat videopuhelun avulla.

Tässä vaiheessa mediatkin innostuivat Jeremyn ja Torin tarinasta, ja se alkoi levitä otsikoihin.

Jeremy keksi tavan päästä tapaamaan Toria

Koska treffit sujuivat niin hyvin, Jeremy totesi ihastuneensa Toriin ja toivovansa jopa parisuhdetta. Koronaviruksen vuoksi ylimääräisiä ihmiskontakteja täytyisi kuitenkin välttää. Jeremylle tämä ei ollut ongelma: hän päätti lähteä tapaamaan naista valtavan muovikuplan avulla.

Twitterissä mies kertoi ostaneensa ihmisenkokoisen muovikuplan voidakseen mennä turvallisesti ulos ja luoda samalla vähän huumoria ympäristöönsä. Torin tavattuaan Jeremy kuitenkin tajusi, että voisi kohdata myös Torin muovipallon sisällä seisten.

Jeremy lähti tapaamiseen muovipalloon sonnustautuneena; hän osti Torille jopa kukkia, joita ei kuitenkaan voinut antaa naiselle, koska kuplaa ei luonnollisesti voinut avata. Tori varustautui tapaamiseen suojahansikkain.

Kävelyllä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kaksikko kävi kävelyllä ja joutui jopa poliisin pysäyttämäksi. Kävi ilmi, että virkavalta oli nähnyt televisiossa raportin Jeremyn ja Torin "etäromanssista"!

"Olen varma, että jäämme jollain tapaa läheisiksi"

Kävelyn jälkeen pari palasi koteihinsa. Insiderille Jeremy kehui, että Tori on "kiltti ja söpö". Jeremy haluaisi viedä naisen oikeille treffeille, kun se joskus on mahdollista.

– Jos tämä ei toimi, mikä toki on mahdollista, olen varma, että jäämme jollain tapaa läheisiksi, koska hän on niin cool ja rento tyyppi, ja meillä on ollut tämä hullu kokemus yhdessä, Jeremy sanoo.

Torikin toteaa, että vaikka romanssia ei syntyisi, ainakin hän on saanut uuden ystävän.

– Hän asuu tien toisella puolella, ja olen innoissani siitä, että minulla on lähellä ystävä, jonka kanssa viettää aikaa sitten, kun karanteenista luovutaan, nainen sanoo.

Sosiaalisessa mediassa tarinaa on pidetty niin söpönä, että osa jopa epäilee sen aitoutta. Twitter-kansa on kuitenkin vannottanut paria kertomaan, miten heille lopulta käy.

"Söpöintä shittiä, mitä olen koskaan nähnyt". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat