Sofia Belórfin Instagram-tililtä katosivat lähes kaikki kuvat Niko-rakkaasta – jäljellä vain pari yhteiskuvaa ja riipaiseva teksti

7:03
Sofia Belórf kertoi MTV Uutisille maaliskuun alussa Katiska-käräjillä, mitä mieltä hän on avomiehensä syytteistä.

Sofia Belórfin Instagram-tililtä on kadonnut lähes kaikki kuvat Niko Ranta-ahosta. Tilillä on ollut useita yhteiskuvia parista, mutta tällä hetkellä tilillä on vain yksi kuva, vuodelta 2018.

Lisäksi Belórf on julkaissut Instagramin tarinat-osiossa tekstin lauantai-iltana, jossa lukee "she misses him, but she wants to forget" eli vapaasti suomennettuna, "hän kaipaa häntä, mutta hän haluaa unohtaa".

Vuonna 2018 julkaistussa kuvaassa pariskunta on Dubaissa. Belórf toivottaa kuvatekstissä "hyvää syntymäpäivää parhaalle poikaystävälle", lisäksi Belórf kirjoittaa rakastavansa ja ihailevansa Ranta-ahoa. Tämä kuva on vielä näkyvillä naisen Instagram-tilillä.

Liikemies Niko Ranta-aho ja hänen puolisonsa, fitnesskaunotar Sofia Belórf ovat molemmat syytettyinä suuressa Katiska-huumevyyhdissä. Kuukausi sitten huumevyyhdin oikeudenkäynnissä kuultiin sokkikäänne, kun Ranta-aho tunnusti lähes kaikki hänen kohdistuneet syytteet. Hän myös tunnusti olevansa huumekauppoja järjestellyt nimimerkki ”Cobra.” Aiemmin Ranta-aho on kiistänyt syytteet.

Tunnustuksen jälkeen Ranta-aho myös johdatti poliisit useille maastokätköille Karkkilassa ja Vihdissä. Niistä löytyi yhteensä 54 kiloa amfetamiinia ja 10 kiloa mdma:ta eli ekstaasia. Ranta-ahon mukaan huumeet olivat syytteissä kuvattuja, kadoksissa olleita eriä.

Belórfia syytetään kahdesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Hänen asioitaan käsitellään käräjäsalissa tulevana kesänä.

Instagram-tilin kadonneista kuvista kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja