Sofia Belórf muuttaa pian omaan asuntoon – paljastaa totuuden suhdehuhuista ja tulevasta Levin-matkasta

7:54
Sofia Belórf oli Posse-ohjelman vieraana - katso haastattelu.

Sofia Belórf ja Stefan Therman erosivat lokakuussa, mutta he ovat eron jälkeen viettäneet paljon aikaa yhdessä.

Julkkiskaunotar Sofia Belórf on iloinen, että hän on päässyt työllistämään itsensä sosiaalisella medialla. Kaunottarella on Instagramissa lähes 97 000 seuraajaa, joilla hän jakaa aktiivisesti elämänsä käänteitä.

Belórfille on vuosien aikana tarjottu kaupallisia yhteistöitä, mutta hän on järjestään kieltäytynyt niistä. Nykyään hänen someyhteistyönsä liittyvät hyvin paljon kauneuteen ja hyvinvointiin.

– Minulla oli fitnessaikana oma nettivalmennus, joten en halunnut tehdä mitään muuta kuin sitä. Siinä oli täysipäiväinen homma.

– Vähän salaa kuitenkin unelmoin, että olisi kiva tehdä myös muiden brändien kanssa yhteistöitä, ja päästä enemmän kauneuteen ja lifestyleen mukaan, Belórf kertoi Olavi Klinovin Klinov #2 -taidenäyttelyn kutsuvierasavajaisissa.

Keskustelupalstojen yksi kuumimmista puheenaiheista on se, millä Belórf elää ja tekeekö hän ollenkaan töitä. Nyt kaunotar oikoo ikäviä puheita.

– Se on hassua, sillä olen tehnyt 18-vuotiasta asti täysipäiväisesti töitä. Olen ainoastaan ollut elämässäni reilun vuoden tekemättä töitä, kun asuin Marbellassa ja sen jälkeen, kun muutin ikävän homman jälkeen Suomeen. Tein jotain pieniä työjuttuja, mutta se oli minun sapattivapaani.

Belórf erosi liikemiesrakkaastaan Stefan Thermanista muutaman kuukauden seurustelun jälkeen lokakuussa. Eron jälkeen ex-pariskunta on viettänyt yhdessä aikaa.

– Emme ole palanneet yhteen. Aika paljon pitäisi tapahtua, jotta näin kävisi. Edes ja takaisin jumppaaminen ei ole hyvä juttu, siinä ei kukaan opi mitään.

– Ero pitää käsitellä pidemmän kautta ja oppia arvostamaan sitä, miksi haluan olla tuon ihmisen kanssa.

Ex-pariskunta suuntaa tulevana viikonloppuna samaan aikaan Leville, jossa käydään alppihiihdon maailmancup. Belórf kertoo, että he eivät kuitenkaan majoitu samassa mökissä.

– Ehkä saatan käydä siellä, kaunotar naureskelee.

Tällä hetkellä Belórf asuu hyvän ystävänsä luona, mutta yhteiselolle tulee loppu tämän vuoden lopussa.

– Minulla on sellainen tilanne, että muutan tammikuussa. Olen kahden vaiheilla, mikä on asumismuoto ja paikka. Toinen asunto liittyy työkuvioon. Se on melkein kuin työsuhdeasunto ja lyhyt aikainen. Mietin nyt, mitä teen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja