Suhteensa päättäneelle Martina Aitolehdelle sataa tukea – tukijoiden joukossa ex-puoliso Esko Eerikäinen: "Myrskyn jälkeen on poutasää"

11:11
Näin Martina Aitolehti kertoi perheensä korona-arjesta muutama viikko sitten.

Martina Aitolehden eropäivitys on kerännyt runsaasti tsemppiviestejä sosiaalisessa mediassa. 

Mediapersoona ja hyvinvointialan yrittäjä Martina Aitolehti ilmoitti maanantaina 13. huhtikuuta Instagram-tilillään eronneensa puolisostaan Stefan Thermanista. Pariskunta oli yhdessä noin kymmenen vuotta ja heillä on yksi yhteinen tytär, vuonna 2012 syntynyt Isabella

Aitolehti ilmoitti pariskunnan erosta tunteikkaalla päivityksellä. Tekstissään Aitolehti kertoi eron olevan kipeä, mutta oikea päätös. Julkaisussa oli runsaasti yhteiskuvia Aitolehdestä ja Thermanista niin kahdestaan kuin koko perheen voimin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aitolehti on saanut osakseen erittäin paljon tukea. Päivitystä ovat kommentoineet sydämin muun muassa muusikko Antti Tuisku, entinen missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi sekä fitnessyrittäjä Eevi Teittinen.

Tukijoiden joukossa on myös Aitolehden entinen puoliso Esko Eerikäinen

– Myrskyn jälkeen on poutasää, Eerikäinen on kommentoinut Aitolehden päivitystä sydämen, auringon sekä timanttiemojin kera. 

Aitolehti kommentoi eroaan maanantaina Iltalehdelle, jolloin hän vahvisti eron johtunen siitä, että hänen entinen puolisonsa Therman olisi viihtynyt tiiviisti seurapiiritähti Sofia Belórfin kanssa. Belórf puolestaan kiisti väitteen MTV Uutisille. 

Erouutisen tiimoilta Aitolehden tukijoihin on kuitenkin liittynyt myös Belórfin entinen puoliso Niko Nousiainen, joka on kommentoinut Aitolehden päivitystä sydämen kera.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja