Sofia Belórf ja Stefan Therman suuntasivat sporttilomalle Lappiin – veikeä yhteiskuva julki: "Taas yksi parisuhdetesti takana"

Keväällä eronneet Niko Ranta-aho ja Sofia Belórf saapuivat käräjille – MTV paikalla 29:48
Katiska-vyyhdissä syytetyt Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho kohtasivat käräjillä

Sofia Belórf ja Stefan Therman lomailevat parhaillaan Lapissa.

Julkkiskaunotar Sofia Belórf on ollut julkisuudessa vaitonainen parisuhdeasioistaan sen jälkeen, kun hän erosi huhtikuussa katiska-huumevyyhdin pääepäiltyihin lukeutuvasta Niko Ranta-ahosta.

Belórf on viihtynyt keväästä saakka tiiviisti Martina Aitolehden entisen puolison Stefan Thermanin seurassa. Kaksikko on lomaillut yhdessä muun muassa Rivieralla ja Thermanin tiluksilla Hangossa, mutta Belórf julkaisi vasta lauantaina kuvan, jonka voi tulkita vahvistukseksi sille, että kaksikko seurustelee.

– This is us, Belórf aloittaa kuvatekstinsä.

Kuvassa pariskunta poseeraa vieretysten pyöräilylenkin jälkeen. Kuva on otettu Levillä, missä Thermanilla on loma-asunto.

– Taas yksi parisuhdetesti takana – eka maastolenkki yhdessä ja ilman riitelyä! Belórf kirjoittaa.

Therman vahvisti seurusteluhuhujen olevan totta jo aiemmin Seiskalle antamassaan haastattelussa.

Hän kertoi lehdelle olevansa erittäin onnellinen Belórfin kanssa ja vahvisti pariskunnan asuvan yhdessä Helsingin Eiranrannassa. Pariskunta aikoo kuitenkin lehden mukaan muuttaa Espooseen, mistä Therman on ostanut kesän alussa talon.

Thermanin mukaan hänen entinen suhteensa Aitolehden kanssa ja tuore suhteensa Belórfin kanssa eivät missään vaiheessa olleet käynnissä päällekkäin. 

– Olemme kunnioittaneet ex-kumppaneitamme. Sofia ei ollut missään vaiheessa eroni syy, Therman kertoo haastattelussa.

MTV Uutiset kertoi aiemmin tällä viikolla, että Therman ja Ranta-aho ovat myös saaneet välinsä selvitettyä tapahtuneen jälkeen. Miehet olivat ystäviä keskenään jo ennen kuin Ranta-aho alkoi seurustella Belórfin kanssa.

Myös Belórf on epäiltynä katiska-vyyhdissä. Häntä syytetään rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat