Juuri ulkomailta palannut Sofia Belórf ei noudattanut karanteenisuosituksia – juhli avoimesti Hangossa, lukuisia kontakteja käräjäoikeudessa...

Sofia Belorf saapui oikeuteen kuultavaksi:"Tietysti vähän erilainen aamu" 2:03
Sofia Belórf saapui oikeuteen kuultavaksi: "Tietysti vähän erilainen aamu"

Sofia Belórf palasi viime viikolla Monacosta. 

Katiska-huumevyyhdissä kuullaan tänään ensimmäistä kertaa seurapiirijulkkis Sofia Belórfia. Belórf vastaa nyt kahteen rahanpesusyytteeseen.

Ennen oikeudenkäyntiä, viime viikolla Belórf lomaili Monacossa liikemies Stefan Thermanin kanssa. Therman kertoi tuolloin omalla Instagram-tilillään, että kyseessä on työmatka. 

Reissusta palattuaan seurapiiritähti lähti viettämään juhannusta Hankoon, jossa Thermanilla on kakkoskoti. Kaksikko vietti avoimesti lauantai-iltaa paikallisella terassilla, joka oli täpötäynnä, asia ilmeni Belórfin viikonloppuna julkaistuista Instagram-päivityksistä. 

Belórf julkaisi lomamatkaltaan avoimesti videoita ja kuvia Instagram-tilillään. 

Belórf ei ole välittänyt ulkoministeriön suosituksista, sillä edelleen, koronatilanteen keskellä tulisi välttää matkustamista. Poikkeuksena Norja, Tanska, Islanti, Viro, Latvia ja Liettua. Ulkoministeriö suosittelee jokaiselle kotimaahan palaavalle omaehtoista karanteenia THL:n suositusten mukaisesti. 14 päivän aikana tulisi välttää tarpeettomia lähikontakteja. 

Ilta-Sanomat kertoi tänään tiistaina (23.6.) julkaisemassaan artikkelissa, että Belórfin asianajaja Paul Perovuo, 73,  kuuluu ikänsä puolesta riskiryhmään. Belórf on ollut tietoinen tämän päiväisestä oikeuskäsittelystä, mutta lähti siitä huolimatta matkalle. 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Lue myös:

    Uusimmat