Sofia Belórf saapui oikeuteen vähäsanaisena: "Erilainen aamu kuin normaalisti"

Sofia Belorf saapui oikeuteen kuultavaksi:"Tietysti vähän erilainen aamu" 2:03
Sofia Belorf saapui oikeuteen kuultavaksi: "Tietysti vähän erilainen aamu".

Sofia Belórf saapui Helsingin käräjäoikeuteen vähäsanaisena tänään tiistaina. 

Suomen suurimman huumerikosjutun eli Katiska-vyyhdin käsittely Helsingin käräjäoikeudessa jatkuu tiistaina 23. kesäkuuta Sofia Belórfin kuulemisella. Belórf vastaa kahteen rahanpesusyytteeseen. Nyt hän on ensimmäisen kerran äänessä oikeudessa huumevyyhdin käsittelyn aikana.

Belórf saapui käräjäoikeuteen vähäsanaisena ja ohitti toimittajat nopeasti.

– Tietysti vähän erilainen aamu kuin normaalisti, hän sanoi lyhyesti. 

Katiska-huumevyyhdin pääsyytetty Niko Ranta-aho ja hänen ex-puolisonsa Belórf kohtaavat tänään oikeudessa eronsa jälkeen. Ranta-aho ja Belórf pidätettiin viime heinäkuussa, eivätkä he ole sen jälkeen voineet tavata kahdestaan tai jutella tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi.

Ranta-aho vapautettiin tutkintavankeudesta viime viikolla, mutta MTV Uutisten tietojen mukaan ex-pariskunta ei ole tavannut tai jutellut sen jälkeen.

– Meidän yhteinen elämä ei tule enää koskaan jatkumaan. Toivon hänelle pelkkää hyvää, Ranta-aho sanoi viime viikolla MTV Uutisille.

MTV Uutiset tavoitti myös Belórfin. Kysyimme, haluaako hän nähdä entistä puolisoaan Ranta-ahoa.

– En osaa sanoa oikein nyt mitään, kun hiukan sokkina tuli. Tietysti haluan olla hyvissä väleissä ja selvittää asioitamme. En toivo kuin pelkkää hyvää hänelle niin kuin aina, Belórf kommentoi MTV Uutisille viime viikolla.

Belórf on kuitenkin ollut tuttu näky Helsingin käräjäoikeudessa, sillä hän seurusteli Ranta-ahon kanssa aina huhtikuuhun asti. Katso videolta, kuinka kauniisti Belórf puhui Ranta-ahosta kevään aikana.

Vapaaksi päässyt Niko Ranta-aho saapui rennonoloisena oikeuteen:"Onhan tämä kivempi tulla näin kuin Pasilasta" 4:03
Katso video: Vapauteen päässyt Niko Ranta-aho saapui rennonoloisena oikeuteen.

Lue myös:

    Uusimmat