Snoop Dogg istui yksin autossaan ja fiilisteli Frozenia – some räjähti ja elokuvan tähti antoi oman vastauksensa: "Me pääsemme tästä eroon pian"

Snoop Dogg julistaa:"Haluan olla maailman seksikkäin mies" 0:46
Snoop Dogg julisti haluavansa olla maailman seksikkäin mies

Some räjähti ihastelemaan Frozenia fiilistelevää Snoop Doggia.

Yhdysvaltalaisräppäri Snoop Dogg, 48, on yksi maailman tunnetuimmista räppäreistä, joka kuitenkin hiljattain todisti oman tavallisuutensa tavalla, joka räjäytti sosiaalisen median ihastuksesta. Äitienpäivän tienoilla aktiivisena some-ihmisenä tunnettu artisti julkaisi Instagram-tilillään video, jossa hän kuvasi itseään istumassa autossaan.

Tilanteesta samaistuttavan sekä omalla tavallaan hellyttävän teki se, että mies kuunteli autossaan samalla Frozen-elokuvan jättisuosittua hittikappaletta Let It Go. Musiikkivalinnallaan mies osoitti pyrkivänsä purkamaan koronaviruspandemian aiheuttamia paineita. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Oli tultava autooni kuuntelemaan tätä. Antakaa sen mennä. Pääsemme ulos pian, artisti toteaa videolla.

Snoop Doggin päivitys on räjäyttänyt sosiaalisen median ja se on kerännyt yli miljoona katselukertaa Instagramissa sekä lukemattoman määrän kommentteja ja reaktioita. Video on kiertänyt tiuhaan myös Twitterissä, jossa sitä on jaettu ahkerasti.  

– Kuten me kaikki muutkin, Snoop Dogg käy läpi kaikkia tunteita. Hän ei ole se sankari jota pyysimme, eikä sankari jonka ansaitsimme. Mutta hän on sankari, jonka tarvitsemme, eräässä twiitissä todettiin. 

Myös Frozen-elokuvan tähti Idina Menzel, joka on toiminut elokuvassa Elsan äänenä sekä laulanut Let It Go -kappaleen, liittyi mukaan keskusteluun. Menzel vastasi Snoop Doggille viime viikolla videolla, jossa hän itse jammailee räppärin suurhitin Drop It Like It's Hot tahtiin. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Me pääsemme tästä eroon pian, Menzel totesi nyökkäillessään hitin tahtiin. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat