Tom Hanks ajautui tahtomattaan keskelle kiivasta riitaa – Chet-poika ja kohuräppäri Tekashi 6ix9ine selvittelevät välejään: "Toivon hänen isälleen pikaista paranemista"

0:24
Näistä rikoksista Tekashi 6ix9inea syytettiin vuonna 2018

Tom Hanksin poika Chet Hanks on riidoissa juuri vankilasta päässeen räppäri Tekashi 6ix9inen kanssa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Tom Hanks, 63, on ajautunut tahtomattaan poikansa Chet Hanksin, 29, ja räppäri Tekashi6ix9inen, 24, väliseen vihanpitoon. 

Chet Hanks on itsekin räppäri-näyttelijä ja hän on kritisoinut Tekashin viime kuussa tapahtunutta vankilasta vapautumista. Asiaa ovat kritisoineet myös muun muassa räppärit Snoop Dogg sekä Meek Mill. Tekashi, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, oli saamassa elinkautisen tuomion syytettynä muun muassa rahankiristyksestä, yhteyksistä Nine Trey Bloods -jengiin sekä aseellisesta ryöstöstä, mutta hänen tuomiotaan lievennettiin räppärin todistettua entisiä jengiläisiään vastaan. 

Huhtikuussa Tekashi pääsi pois vankilasta suorittamaan loput tuomiostaan kotiinsa. Päästyään vankilasta Tekashi julkaisi uuden singlensä GOOBA, joka rikkoi katselumäärällään ennätyksiä Youtubessa ensimmäisen vuorokautensa aikana. Lisäksi Tekashi rikkoi ennätyksiä myös Instagramissa pitämällä palvelussa livelähetyksen, jota katseli jopa kaksi miljoonaa ihmistä. 

Chet Hanks kommentoi itse Tekashin suosiota omalla Instagram-tilillään. 

– Älkää antako sosiaalisen median huijata. Tämä tyyppi on pelosta suunniltaan mutta hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin nauraa sekä olla välinpitämätön sen suhteen, koska hän tietää olevansa joka tapauksessa merkitty mies koko loppuelämänsä ajan, Hanks kirjoitti päivityksessään. 

– Olisin mieluummin köyhä ja vapaa menemään minne haluan tai tekemään mitä haluan, sen sijaan että minulla olisi miljardeja ja joutuisin elämään piilossa turvatiimin kanssa 24/7. Ajatelkaa sitä, kun te idiootit kutsutte häntä "parhaimmaksi" tai "legendaariseksi", Hanks totesi perään. 

Hanks arvosteli Tekashia tämän julkisuuskuvasta, joka näyttäytyy hänen mukaansa yleisölle kiiltävinä koruina, timanttihampaina sekä lukemattomalla määrällä Instagram-seuraajia. 

– Ihmiset luulevat tämän tyypin todella olevan onnellinen eläessään elämäänsä. Ainut mitä näen, on pelko, Hanks summasi. 

Kun Tekashi vastaanotti Hanksin kommentit, päätti kohuräppäri ottaa kohteekseen Hanksin näyttelijäisän Tom Hanksin sekä kiusata Chet Hanksia isänsä hiljattaisesta kamppailusta koronavirusta vastaan. Tom Hanks ja hänen vaimonsa Rita Wilson sairastuivat koronavirukseen maaliskuussa kuvatessaan tulevaa Elvis Presleyn elämästä kertovaa elokuvaa Australiassa. Näyttelijäpariskunta on parantunut viruksesta ja he palasivat jo tovi sitten kotiinsa Los Angelesiin. Pari on lahjoittanut verta auttaakseen koronarokotteen kehittämistä.

– Toivon hänen isälleen pikaista paranemista, Tekashi kirjoitti päivitykseen, jossa hän vastasi Chet Hanksin kritiikkiin. 

Yhdysvaltalainen lastenhyväntekeväisyysjärjestö kieltäytyi hiljattain ottamasta vastaan Tekashin 200 000 dollarin arvoista lahjoitusta. Järjestön mukaan muusikon ristiriitainen historia sekä arvot eivät ole linjassa järjestön kanssa. 

Lähde: NME

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja