Snookertähden huima temppu räjäytti yleisön huutoon – "Tärisin hallitsemattomasti"

Pohjoisirlantilainen snookertähti Mark Allen löi täydellisen sarjan sunnuntai-iltana Belfastissa. Allen voitti Pohjois-Irlannin avointen ensimmäisen kierroksen ottelussaan Kiinan Si Jiahuin erin 4–1 ja päätti ottelun 147 pisteen maksimisarjalla.

Allenille uran toisen maksimin tekeminen oli tunteikas hetki oli.

– Olin todella hermostunut ja tärisin hallitsemattomasti. Oli erityistä tehdä se kotiyleisön edessä, Allen sanoi BBC:n mukaan.

Maailmanlistalla sijalla 11 oleva Allen sai pohjoisirlantilaisyleisöltä huimat suosionosoitukset, kun viimeinenkin pallo painui pöydältä pussiin. Twitter-tilillään Allen kertoi viimeisen erän tuntemusten olleet täysin poikkeuksellisia.

– Koko lyöntisarjan ajan jatkunut adrenaliinimyrsky oli aivan naurettava. Olen niin iloinen, että pystyin tarjoamaan kotiyleisölle syyn hurrata. Toivottavasti tämä saa jatkoa.

Voit katsoa Allenin päivityksen ja yleisön reaktion viimeisen mustan uppoamiseen alta.

35-vuotias Allen on ehtinyt pelata snookerin pääkiertueella jo 17 kautta. Hän on voittanut urallaan viisi rankingturnausta ja ollut parhaimmillaan maailmanlistan sijalla 5. Allen on tienannut urallaan yli neljä miljoonaa euroa palkintorahaa.

Elokuussa Allen nousi snookermaailman huomion kohteeksi, kun hän pelasi British Openin avauskierroksella entistä puolisoaan Reanne Evansia vastaan. Riitaisasti eronneen parin kohtaaminen oli varsin jäätävä, kun Evans ei suostunut edes kättelemään Allenia ennen ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja