Snookermestari ällistyi huippuottelussa: "En ole koskaan kokenut vastaavaa" – Ronnie O'Sullivan törmäsi seinään

Snookerin arvostetun Masters-turnauksen puolivälierissä nähtiin titaanien taisteluja torstaina, kun Neil Robertson voitti Ronnie O'Sullivanin erin 6-4 ja Mark Williams John Higginsin luvuin 6-5.

Ottelussa muun muassa 119 ja 130 pisteen sarjat tehnyt Robertson ei ollut kertaakaan tappiolla ottelussa O'Sullivania vastaan. Hän pystyi näin hieman hillitsemään englantilaistähden yleisöltä saamaa kannustusta. 

Australialaisen osumatarkkuus oli huikea. 

– Pussitusprosenttini oli 96, mikä kertoo siitä, että pussitin paljon palloja tekemättä liikaa virheitä. 

– Jos O'Sullivan saa yleisön taakseen, täällä 2 000 ihmistä huutaisi kurkku suorana, Robertson kommentoi BBC:n mukaan

46-vuotiaan O'Sullivanin ikätoverit Mark Williams ja John Higgins kohtasivat odotetussa iltaottelussa. Kolminkertainen maailmanmestari Williams oli mykistynyt Masters-näyttämönä toimivan Lontoon Alexandra Palacen tunnelmasta. 

– En ole koskaan kokenut vastaavaa. Yleisö oli uskomaton. 

– Jalkani ja käteni tärisivät, sydämeni oli tulla rinnasta ulos. Olin niin hermostunut neljännen erän jälkeen, Williams totesi. 

Kyseisessä rikkonaisessa erässä Williams tasoitti ottelun 2-2-lukemiin oltuaan 0-2-tappiolla. Tämän jälkeen veteraanit vaihtoivat iskuja vuoron perään. Williams varmisti voiton katkaisuerässä 91 pisteen sarjalla.

Williams ja Higgins kohtasivat toisena peräti 64. kertaa. Molemmat aloittivat ammattilaisena vuonna 1992. 

– Kunnioitan Johnia valtavasti. Emme ole enää toistemme kilpailijoita. Rakastan katsoa hänen peliään ja pelata häntä vastaan. Olemme pelanneet samoilla areenoilla 32-33 vuotta ja olemme edelleen täällä pelaamassa Mastersin puolivälierissä, Williams summasi alleviivaten kyseisen ikäluokan erityisyyttä. 

Masters on kutsuturnaus, johon pääsee maailmanlistan 16 parasta pelaajaa. Kolmen suurturnauksen joukkoon kuuluva kisa päättyy sunnuntaina. Voittajalle on luvassa 250 000 punnan eli noin 300 000 euron potti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja