Snookerissa uusi kohutapaus: Maailmanmestari pöyristyi lyömänsä vastustajan tempusta – "Säälittävää"

Mark Williamsin ja Hossein Vafaein välinen ottelu snookerin World Grand Prix -kisan toisella kierroksella päättyi hämmentävään tapaukseen. 

Williams voitti ottelun 4–1-erin. Kun oli kättelyjen aika, Vafaei ojensi kätensä tuomarille, muttei lainkaan Williamsille (video alla). 

– Nykäisin hänet lähelleni ja kysyin, että "mikä on ongelmana". Hän sanoi, että syynä oli se, että läimäisin jalkaani ottelun lopussa (lyödessäni pinkin pallon ohi), kolminkertainen maailmanmestari Williams selvitti ITV:lle. 

Vafaei oli tulkinnut eleen walesilaispelaajan mukaan epäkunnioittavaksi. Williams oli sättinyt itseään siitä, ettei tehnyt turvalyöntiä pinkin pallon yrityksen sijan. Hän oli luullut Vafaein tulevan vielä pöydälle yrittämään snookereita. Iranilainen oli kuitenkin valmis luovuttamaan ottelun. 

Kyseessä oli siis väärinkäsitys, mikä poiki erikoisen reaktion Vafaeilta. Williams kommentoi tapausta ottelun jälkeen myös Twitterissä.  

– Epätodellista. En tiennyt, mitä tapahtuu. Olen aina ihaillut hänen peliään, koko perheeni piti hänestä. En ole varma siitä enää tämän jälkeen, tapausta "säälittäväksi" ja "järkyttäväksi" kuvaillut Williams kirjoitti. 

Williams kohtaa turnauksen puolivälierissä kiinalaisen Cao Yupengin

Huippusnookerissa on riittänyt viime päivinä kohuotsikoita, kun Ronnie O'Sullivan ja Ali Carter ovat selvitelleet tulisesti erimielisyyksiään median välityksellä. O'Sullivan voitti Carterin Masters-finaalissa viime sunnuntaina

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat