Snapchat-raivo ei ota laantuakseen: Julkkiksen twiitti sai osakekurssin syöksyyn: "Olenko ainoa, joka ei avaa sovellusta enää?"

Tositelevisiotähti Kylie Jenner ilmaisi tyytymättömyytensä Snapchatin viimeisimpään päivitykseen Twitterissä. Yksi ainoa twiitti sai yhtiön osakkeen syöksykurssiin.

Viime viikkoina Snapchat on ollut monen käyttäjän paha pettymys. Yhtiö päivitti sovelluksen ulkoasun täysin uusiksi. Kaikkia päivitys ei kuitenkaan miellyttänyt, sillä hetkessä kasassa oli todellinen someraivo.

Kuluneella viikolla Snapchat-raivo sai uuden käänteen, kun huippusuosittu yhdysvaltalainen tositelevisiotähti Kylie Jenner julkaisi aiheesta twiitin: Avaavatko muutkaan enää Snapchatia? Vai olenko ainoa... Tämä on niin surullista.

Osakekurssi syöksyyn

Julkkiksen ulostulo ei tehnyt hyvää Snapchatin osakekurssille, sillä twiitin julkaisun jälkeen yhtiön osakekurssi syöksyi 7,5 prosentin laskuun. Torstain aikana yhtiön markkina-arvosta oli sulanut 1,3 miljardia dollaria eli yli miljardi euroa, kertoo Thrillist -verkkosivusto.

Itse twiitti nousi kuitenkin huippusuosioon: sitä on jaettu perjantaihin mennessä yli 57 tuhatta kertaa. Lisäksi tykkäyksiä se on kerännyt yli 300 tuhatta kappaletta.

Käyttäjät ryhtyneet tositoimiin

Snapchatiin pettyneet käyttäjät eivät kuitenkaan ole jääneet raivoamaan pelkästään sosiaaliseen mediaan, sillä sovelluksen päivitys on saanut liikkelle myös yli miljoona allekirjoitusta keränneet vetoomuksen.

Vetoomuksessa vaaditaan Snapchatia palauttamaan sovellus entiselleen.

Lähde: Thrillist

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja