Snapchatin käsittämätön uudistus sai käyttäjät raivostumaan – lähes 100 000 allekirjoittanut vetoomuksen

Snapchatin uusin päivitys sai käyttäjät laatimaan vetoomuksen vanhan version palauttamiseksi. Addressissa on jo yli 95 000 nimeä.

Snapchat uudisti sovelluksen Discover- ja Stories -osiot, mutta sosiaalisen median päivitysten perusteella käyttäjät eivät innostuneet muutoksista.

Ladbible.com kertoo, että netissä voi käydä allekirjoittamassa vetoomuksen, jossa vaaditaan uusimman Snapchat-päivityksen kumoamista.

Tyytymättömiä kommentteja

Uudistus sai Twitterissä osakseen voimakasta kritiikkiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muun muassa nimimerkki Maddi kommentoi tyytymättömyyttään. 

– Tämän naurettavan päivityksen vuoksi olen päätynyt monta kertaa vahingossa soittamaan ihmisille videopuheluja.

– Olen pahoillani etten vastannut snappiisi, en löytänyt sitä. Onko tässä Snapchatin päivityksessä mitään hyvää, pohtii Brittany.

– En aina edes välitä ihmisten tarinoista, mutta nyt snapchat pakottaa minut katselemaan niitä. Joskus haluaisin vain jutella ystävieni kanssa, kirjoittaa Petra.

Käyttäjät laativat vetoomuksen

Uudistus sai raivostuneet käyttäjät laatimaan vetoomuksen vanhan version palauttamiseksi. Addressiin oli perjantai-iltapäivään mennessä kertynyt jo yli 95 000 allekirjoitusta.

Nettivetoomuksen mukaan monet sovelluksen uusista ominaisuuksista ovat hyödyttömiä eivätkä tue Snapchatin alkuperäistä ideaa.

– Monet käyttäjät ovat havainneet, että uusin Snapchat-päivitys on vain vaikeuttanut sovelluksen käyttöä, vetoomuksessa todetaan.

Snapchatin edustaja tyynnyttelee ärsyyntyneitä käyttäjiä sanomalla, että ihmisillä voi mennä hetki tottua näin suuriin päivityksiin.

– Toivomme kuitenkin yhteisön nauttivan uudistuksesta totuttuaan siihen.

Lähde: Ladbible.com

* * *

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja