SM-liigassa tapahtuu – Jukurit joutuu etsimään itselleen uuden päävalmentajan

2:08
Videolla kuvaa Jukurien edellisestä ottelusta.

SM-liigaseura Mikkelin Jukurit joutuu etsimään itselleen uuden päävalmentajan. Nykyinen luotsi Marko Kauppinen ei jatka tehtävässä tämän kauden jälkeen.

Kauppisen ja Jukurien valmentajasopimuksessa oli yhden kauden optio kaudesta 2021–22, jota Jukurit ei voinut vahvistaa ”korona- ja taloustilanteen aiheuttamien epävarmuuksien vuoksi” alkuperäisen sopimuksen aikataulujen mukaisesti marraskuussa 2020.

Asiaa oli tarkoitus käsitellä uudestaan tammikuussa 2021. Jukurit tarjosi Kauppiselle option lunastusta, mutta Kauppinen ilmoitti jättävänsä käyttämättä tarjotun jatkosopimuksen. Kauppinen aikoo siirtyä Liigan ulkopuolisiin valmennustehtäviin kauden 2020–21 jälkeen.

– Lähtöpäätös rakkaasta seurasta ei ollut helppo, ja toivon, että jonain päivänä voin vielä palata kotiseuraani takaisin monia kokemuksia rikkaampana. Nyt keskittyminen on täysin tässä kaudessa, sillä pelejä on vielä paljon jäljellä. Haluan kuitenkin jo tässä vaiheessa kiittää koko yhteisöä tuesta ja kannustuksesta raskaana koronavuotena. Tehdään yhdessä tästä meille hieno kevät, Kauppinen sanoo seuran verkkosivuilla.

Jukurit käynnistää nyt uuden päävalmentajan hakuprosessin.

Kauppinen hyppäsi Jukurien päävalmentajaksi kesken kauden 2019–20, jolloin hän korvasi Pekka Kangasalustan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja