Valmentajapotkut SM-liigassa – pitkässä tappioputkessa kyntävä seura teki ratkaisunsa

Jukurit-valmentaja Marko Kauppinen poistettiin pelistä 1:39
Jukureiden päävalmentaja Marko Kauppinen raivostui tuomareille ja lensi suihkuun.

SM-liigaseura Jukurit on erottanut päävalmentajansa Marko Kauppisen. Apuvalmentaja Jari Kauppila valmentaa joukkuetta loppukauden.

Mikkelin Jukureita kaudesta 2019–2020 valmentanut Marko Kauppinen on saanut potkut. Jukurit tiedottaa vapauttaneensa Kauppisen tehtävästään perjantaina. Loppukauden joukkuetta valmentaa apuvalmentaja Jari Kauppila.

Seuran kehityspäällikö Mikko Hakkarainen sanoo viime viikkojen olleen tulosmielessä seuralle tuskaisia. Jukurit on jämähtänyt sarjan jumboksi. Tällä hetkellä joukkue on 12 ottelun tappioputkessa.

– Vaikka kautta ei ole enää jäljellä kuin 13 peliä, emme halua antaa periksi vaan yritämme kaikkemme, jotta suunta kääntyisi, ja saisimme kaudelle kelvollisen päätöksen, Hakkarainen sanoo tiedotteessa.

– Muutokset valmennusjohdossa tässä vaiheessa kautta ovat ehkä epätavallisia, mutta kaikki varmasti ymmärtävät, että keinot suunnan kääntämiseksi nopealla aikataululla ovat rajoitetut.

Viime kaudella Kauppinen valmensi Jukurit runkosarjassa sijalle 13. Ensi kaudeksi Jukureiden päävalmentajaksi astuu Olli Jokinen.


Lue myös:

    Uusimmat