SM-liigaseura hankki AHL-jyrän: "Äärimmäisen monipuolinen hyökkääjä"

Jääkiekon SM-liigan HPK on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaisen Danick Martelin kanssa. Keskushyökkääjä pelasi viime kaudella Pohjois-Amerikassa AHL:ssä Laval Rocketsissa.

28-vuotias Martel on pelannut AHL:n runkosarjassa 383 ottelua tehopistein 115+104=219. Hän on pelannut urallaan 13 NHL-ottelua Philadelphia Flyersin ja Tampa Bay Lightningin riveissä. Tehoja on kertynyt kahden syöttöpisteen verran. Martelin viime kausi jäi vajaaksi loukkaantumisen takia. Otteluita kertyi 26 ja tehoja 4+8=12.

Olen todella innoissani pelaajaurani seuraavasta vaiheesta Suomessa. En ole kuullut Liigasta hirveästi tarinoita, mutta tiedän että sarja on arvostettu ympäri maailmaa ja jääkiekon taso on korkea. Tiedän myös, että eurooppalaiset fanit ovat todella hyviä ja äänekkäitä, joten en malta odottaa tunnelmaa otteluissa, Martel sanoi HPK:n tiedotteessa.

– Danick on äärimmäisen monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan laidassa ja keskellä. Hän liikkuu hyvin ja pystyy tuottamaan maalipaikkoja sekä maaleja monipuolisesti. Danick on luonteeltaan kova taistelija, joka ei kaihda kontaktia ja pystyy olemaan tehokas myös maalin edustalla. Hyvät pelitaidot lisättynä erinomaisella asenteella olivat ne asiat, miksi innostuimme todella Danickista, HPK:n päävalmentaja Maso Lehtonen totesi.

Lue myös:

    Uusimmat