TPS hankki nuorten maailmanmestarin

Viime kaudella jääkiekon SM-liigassa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella pudonnut Turun Palloseura on tehnyt yksivuotiset sopimukset kanadalaisen Aidan Dudaksen ja yhdysvaltalaisen Paul DeNaplesin kanssa. DeNaplesin sopimuksessa on kahden kuukauden koeaika.

Dudas on pelannut edelliskausina Los Angeles Kingsin organisaatiossa AHL-joukkue Ontario Knightseissa. 23-vuotias kanadalainen voitti nuorten maailmanmestaruuden vuonna 2020. Dudas viimeisteli viime kaudella AHL:ssä 72 ottelussa tehopisteet 12+18=30. TPS:n pelaajakoordinaattorin Tomi Kallion mukaan kysessä on sähäkkä ja hyvän laukauksen omaava laituri.

DeNaples on pelannut viisi edellistä kautta NCAA-yliopistosarjassa Penn Staten joukkueessa ja toiminut kapteenina kahden viimeisen kauden aikana. 24-vuotias puolustaja viimeisteli viime kaudella 39 ottelussa tehopisteet 3+7=10.

– Paul on monipuolinen rightin pakki, joka pelasi NCAA-sarjan läpi ja tavoittelee nyt ammattilaisuutta. Hän tuo leveyttä ja kilpailua meidän pakistoomme, totesi Kallio TPS:n tiedotteeessa.

– Joukkue on nyt valmis siinä määrin kun tavoite oli tässä kohtaa ollakin. Seurataan toki markkinoita edelleen ja omaa tilannetta, reagoidaan resurssien sekä tarpeen mukaan, urheilujohtaja Rauli Urama sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat