SM-liigan kärkijoukkue teki tärkeän sopimusryppään – Ilves jatkaa Jouko Myrrän komennossa

2:22
Ilves kärsi yllättävän 3-5-tappion Jukureille edellisessä ottelussaan viime lauantaina – tässä ottelun maalit!

Jääkiekon SM-liigan tämän hetken kärkijoukkue Tampereen Ilves on tehnyt jatkosopimukset valmennusryhmänsä kanssa. Ilves pelaa Jouko Myrrän komennossa myös kaksi seuraavaa kautta.

Kesken viime kauden päävalmentajaksi noussut 51-vuotias Myrrä on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Ilveksen kanssa. Apuvalmentaja Marko Ojanen jatkaa seurassa niin ikään kaksivuotisella sopimuksella, Pasi Saarisen jatkosopimus on puolestaan vuoden mittainen.

Ilves teki viime kaudella nopean liikkeen heikon alkukauden jälkeen, ja Myrrä korvasi Karri Kiven. Lopulta Ilves oli runkosarjassa neljäs seurahistorian piste-ennätyksellä. Tällä kaudella meno on vain yltynyt ja perinteikäs seura johtaa sarjaa.

– Jouko Myrrä on erinomaisesti Ilveksen arvoihin sopiva päävalmentaja, joka on johtajana erittäin järjestelmällinen ja pystyy hallitsemaan isoa kokonaisuutta. Emme edes harkinneet toista vaihtoehtoa, vaan tämä oli seuralle selkeä valinta. Olemme äärettömän tyytyväisiä siitä, että molemmat osapuolet näkivät asiat samanlailla ja halusivat jatkaa sopimustamme, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoo seuran tiedotteessa.

Ilves on pelannut Myrrän päävalmentajakaudella 69 ottelua, joista voittoja on kertynyt 50.

– Jokke keskustelee pelaajien kanssa ja kuuntelee heidän näkemyksiään, mutta samalla hänellä on vahva auktoriteetti, joka kuitenkin perustuu tekoihin. Seuralle tärkeä arvo on, että hän pystyy vaatimaan, mutta ennen kuin vaatii, hän välittää, Koskela kehuu.

Ilveksen valmennusryhmän täydentävät maalivahtivalmentaja Markus Korhonen ja fysiikkavalmentaja Juha Koskela, joiden voimassa olevat sopimukset kattavat myös tulevan kauden.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja