Tyly takinkääntö! Petteri Sihvonen ryöpyttää liigajoukkuetta ja sen päävalmentajaa – "Lähtee todella isot pyyhkeet"

SM-liigan yllättäjäehdokkaaksi nostettu KooKoo rämpinyt alkukaudella – Liigaviikossa jyrähdys: "Olen todella pettynyt" 2:35
SM-liigan yllättäjäehdokkaaksi nostettu KooKoo rämpinyt alkukaudella – Liigaviikossa jyrähdys: "Olen todella pettynyt".

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen suomii Liigaviikko-ohjelmassa kovin sanoin Kouvolan KooKoota ja etenkin sen päävalmentajaa Olli Saloa.

Kouvolalaiset ovat jämähtäneet alkukaudesta SM-liigan hännille. Neljästä ottelustaan KooKoo on onnistunut raapimaan vain kaksi pistettä, jotka se ansaitsi kaadettuaan toisessa ottelussaan SaiPan jatkoajalla maalein 4–3 johdettuaan ottelua jo 3–0. Tappion keittoa kouvolalaisryhmälle ovat syöttäneet kaksikon toisessa kohtaamisessa SaiPa sekä Jukurit ja keskiviikkona HIFK.

Sihvonen sanoo olevansa pettynyt päävalmentaja Olli Saloon, jota hän asiantuntijana on aiemmin kehunut vuolaasti. Sihvosen mukaan Kouvolassa on syytä olla huolissaan tilanteesta.

– Näen, että Salo ei kunnioittanut peliä eikä vastustajaa, kun oli vain Jukurit ja sitten SaiPa (vastassa), Sihvonen analysoi.

Keskiviikon ottelussa HIFK:ta vastaan Sihvonen näki avauserässä jo parempia merkkejä. Tästä huolimatta hän on jo neljän pelatun ottelun jälkeen valmis heittämään romukoppaan kauden alla tekemänsä ennustuksen KooKoon runkosarjasijoituksesta.

– Perun sen, että kuudenneksi pääsisivät muka runkosarjassa.

Sihvonen näkee, että Salo joutuu ryhtymään katsomaan videoita ja kehittämään joukkueen pelaamista. Kouvolassa on asiantuntijan mukaan "isoja ongelmia".

– Luulisi, että hän olisi ottanut sen askeleen, että se on päivästä yksi näillä aika hienoilla pelaajilla. Etenkin hyökkäys on aika vahva siellä.

– Salolle lähtee todella isot pyyhkeet.

Sihvosen koko arvio Olli Salon KooKoosta on katsottavissa pääkuvan paikalla olevalta videolta. Alla olevalla videolla sävy on toinen, kun Sihvonen arvioi ylistävästi Antti Pennasen Ilveksen pelaamista.

SM-liigasta erottuu yksi joukkue peli-ilmeeltään – Liigaviikossa suitsutettiin nerokasta Ilvestä 2:35
SM-liigasta erottuu yksi joukkue peli-ilmeeltään – Liigaviikossa suitsutettiin nerokasta Ilvestä.

Lue myös:

    Uusimmat