Sisustusideoita syksyyn – trendit 2015

Habitaren sisustusmessuilla sisustusalan yritykset esittelevät vuosittain osaamistaan ja uusia tuotteita. Mutta mikä mahtaa nyt olla in?

Tämän syksyn sisustustrendit ovat yllättävän helppoja. Mitään uutta ei välttämättä tarvitse hankkia, vaan yhdistellä vanhoja tuttuja elementtejä ja nauttia omasta kodista.

Käsin tehty

Käsityötaitojen arvostus nousee, kertakäyttökulttuurin aika on ohi. Tarvitaan pysyvämpiä arvoja ja kestävämpiä tuotteita. Kierrätys ja ekologisuus jatkavat jo tuttuna trendinä.

Yhteisöllisyys

Koti on paikka, joka kerää ihmisiä yhteen. Omaan napaan tuijottamisen aika on ohi. Autetaan naapuria ja apua tarvitsevia, tehdään yhdessä. Koti sisustetaan itselle ja omalle perheelle, ei sisustuslehtien vaihtuvien trendien mukaan. Oma historia saa näkyä sisustuksessa kerroksina.

Sallivuus

On sallittua sekoittaa tyylejä, värejä ja jopa puulaatuja. Salliva sisustus on persoonallisempi kuin tiukka yhden tyylin noudattaminen. Kaikki on sallittua!

Värit palaavat

Harmaan eri sävyt ovat vielä hot, mutta myös muita värejä on kaivattu. Viininpunainen ja sinappi ovat syksyn ehdoton väripari. Pastellisävyt näyttävät taas raikkailta pitkän eron jälkeen.

50-luku

Monissa huonekaluissa on näkyvissä 50-luvun siroutta ja keveyttä. Kevyet kalusteet sopivat hyvin suomalaisten pieniin koteihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja