Mainos

Sisu Auto toimittaa 31 rekanveturia Venäjän liikenteeseen

Sisu Auto on solminut hankintasopimuksen 31 auton toimittamisesta Kuljetusliike R. Pynnönen Oy:lle. Karjaan tehtaalla valmistettavat autot ovat erikoisvarustettuja Sisu E11 -tyyppisiä puoliperävaunun vetoautoja.

Autot toimitetaan tilaajalle kuluvan syksyn aikana. Kaupan kokonaisarvoa ei ole ilmoitettu, koska myös jatkokaupoista tiettävästi neuvotellaan.

Uudet vetoautot sijoitetaan Venäjän liikenteeseen ja ne alkavat ajaa Euro-Samaran osia Volgan varrella sijaitsevasta Togliattin kaupungista Valmet Automotive Oy:n Uudenkaupungin tehtaalle. R. Pynnönen Oy on solminut kuljetuksista sopimuksen venäläisen logistiikkayhtiö AVVA:n kanssa.

Kuljetustehtävää pidetään vaativana, koska toimitukset tapahtuvat JOT-periaatteen mukaisesti päivän tarkkuudella. Matkaa Togliattista Uuteenkaupunkiin kertyy 2 400 kilometriä ja se kestää 4 vuorokautta.

Erikoisiskunvaimentimet ja satelliittipaikannus

Kun Euro-Samaran tuotanto laajenee marraskuussa 100 auton päivävauhtiin, ajaa Togliattista Uuteenkaupunkiin päivittäin 10-15 puoliperävaunuyhdistelmää. Ainakin osa autoista varustetaan turvallisuussyistä satelliittipaikannuslaitteilla. Koko kuljetusketjuun kuuluu 150 autoa.

Toimitusjohtaja Jukka Pynnönen perustelee valinnan osumista Sisuun auton vankalla rakenteella ja huollon varmuudella. Autot on varustettu erikoisjäykillä iskunvaimentimilla, ja kaikki kiinnitykset vahvistetaan kestämään Venäjän vaihtelevilla teillä.

Sisu Auto vastaa huoltopalveluista Pietarissa ja Moskovassa sijaitsevien palvelupisteidensa avulla ja laajentaa huoltoverkkoaan tarpeen niin vaatiessa, kerrotaan Sisun Karjaan tehtaalta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.