Sisko avautuu Britney Spearsin ja Justin Timberlaken erosta – "Kaikki ajattelivat sen olevan ikuista"

2:20
Framing Britney Spears -dokumentti valaisee Britneyn jo päättyneeseen holhoukseen liittyneitä asioita.

Poptähti Britney Spearsin siskon mukaan tämän ja Justin Timberlaken ero oli Spearsille sydäntäsärkevä kokemus.

Poptähdet Britney Spears ja Justin Timberlake päättivät suhteensa jo 20 vuotta sitten, mutta täydellisenä pidetyn pariskunnan ero kiinnostaa yhä.

Nyt lusikkansa soppaan on heittänyt Britneyn pikkusisko Jamie Lynn Spears, joka oli Britneyn ja Justinin seurustellessa teini-ikäinen.

Jamie Lynn avautui siskonsa kokemasta sydänsurusta Call Her Daddy -podcastissa.

– Luulen, että kaikki ajattelivat sen olevan ikuista. Olin niin surullinen ensinnäkin koska siskoni oli niin surullinen, mutta se oli myös ensimmäinen kerta kun tajusin, etten ehkä tiennytkään kaikkea heidän suhteestaan. Ehkä he suojelivat minua ja miksi he toisaalta olisivat puhuneet minulle mistään, Jamie Lynn kertoo podcastissa.

"Saa minut edelleen itkemään"

Aikoinaan The All-New Mickey Mouse Club -ohjelman kuvauksissa tavanneet Britney ja Justin seurustelivat vuodesta 1998 vuoteen 2002.

Jamie Lynn toteaa podcastissa, ettei todella tiedä, minkä takia pari lopulta erosi. Nainen kertoo kuitenkin kokeneensa suurta sympatiaa siskoaan kohtaan varsinkin sen jälkeen, kun Justin julkaisi Cry Me a River -kappaleensa vuonna 2002.

Kappale oli tietysti merkittävä Justinille, sen ollessa hänen soolouransa aloittanut kappale. Sanoitusten koettiin olevan kuitenkin selkeä kuitti Britneyn suuntaan, sillä niissä annettiin ymmärtää, että Justinin ex-tyttöystävä olisi pettänyt tätä.

– Ajattelin, että kuinka sydäntäsärkevää sen on pitänyt olla siskolleni, kun Cry Me A River julkaistiin, Jamie Lynn muistelee.

Jamie Lynnin mukaan Cry Me a River oli Justinin reaktio eroon, kun taas Britney kirjoitti sydänsuruissaan huomattavasti herkemmän kappaleen Everytime

– Se, kuinka särkynyt hänen sydämensä oli saa minut edelleen itkemään, Jamie Lynn kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja