Mainos

Sirotkin ei surkuttele Kubican kohtaloa: "Emme ole täällä antamassa tilaa toisille"

Williams-tallissa alkavalla F1-kaudella kisaava Sergei Sirotkin ei pahoittele sitä, että hän torppasi Robert Kubican paluun kilpakuljettajaksi.

Kubica ja Sirotkin kävivät pitkään taistelua paikasta Lance Strollin tallikaverina, jonka venäläinen vei lopulta nimiinsä. Kubica joutuu täten alkavalla kaudella tyytymään brittitallissa vara- ja kehityskuljettajan rooliin.

Sirotkin myöntää olevansa tietoinen siitä, että hänen valintansa riisti ainakin toistaiseksi onnellisen lopun siltä tarinalta, mikä olisi ollut Kubican nousu seitsemän vuoden tauon jälkeen takaisin kuninluusluokkaan kilpakuljettajaksi.

– Suoraan sanottuna tätä asiaa on käsitelty usein aiemminkin. Se on kivulias joillekin, joillekin taas vähemmän, mutta minä ja Robert olemme puheväleissä. Hän on todella mukava, mahtava persoona. Ymmärrän hänen tilanteensa ja todella kunnioitan häntä, Sirotkin kertoi motorsport.comille

– Hän on saavuttanut todella paljon, mutta... emme ole täällä siksi, että olemme kilttejä poikia ja annamme suosiolla tilaa toisille. Jokainen pitää huolta itsestään, jonka myös hän ymmärtää yhtä hyvin. Asiat tapahtuivat niin kuin tapahtuivat, mutta meillä on mielestäni aivan normaalit välit, Sirotkin lisäsi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.