Mainos

Sipilä naisten ahdistelusta: Valitettava ilmiö – valistukseen kiinnitettävä huomiota

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) tuomitsee Suomeenkin rantautuneen ilmiön, jossa ulkomaalaistaustaiset miesryhmät ovat ahdistelleet suomalaisnaisia.

- Valitettava ilmiö, eikä missään tapauksessa hyväksyttävä. Nyt pitää vaan meidän kaikkien pitää asiassa pää kylmänä, Sipilä kommentoi MTV Uutisille UPM:n Kuusankosken sellutehtaan vihkiäisissä.

Sipilän mukaan oikeiden toimintatapojen ja käytäntöjen ohjeistukseen ja kertomiseen tulee kiinnittää jatkossa entistä tarkempaa huomiota.

- Sekä meidän kantasuomalaisten että turvapaikanhakijoiden valistamiseen on kiinnitetty huomiota ja täytyy kiinnittää jatkossakin huomiota. Miten Suomessa toimitaan ja niin edespäin.

"Katupartiot saaneet ylisuuret mittasuhteet"

Sipilä pitää täysin selvänä, että vain poliisi on vastuussa järjestyksen ylläpidosta Suomessa. Pääministerin mukaan katupartiotoiminta onkin saanut julkisuudessa ylisuuret mittasuhteet.

- Tämä katupartiotoiminta, mitä se sitten käytännössä tarkoittaa. Kyllähän jokainen arjessa ymmärtää sen jos lapsia kuljetetaan harrastuksiin tai kouluuun. Tämä on nyt saanut Suomessa vähän ylisuuret mittasuhteet tämä keskustelu. 

- Poliisivaltuuksia ei voi ottaa tietenkään kansalaispartiot käsiinsä. Se on selvä asia, Sipilä kommentoi. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja