Sipe Santapukin ja Minna Kaupin esikoinen täytti 4 vuotta – isä julkaisi herttaisen perhepotretin Ukon vauva-ajoilta: "Tästä se reissu lähti"

2:40
Näin Sipe Santapukki arvioi puolisonsa Minna Kaupin laulutaitoja

Sipe Santapukki julkaisi Instagramissa hellyttävän perhekuvan neljän vuoden takaa.

Apulanta-yhtyeen rumpalin Sipe Santapukin ja entisen huippusuunnistajan Minna Kaupin esikoispoika Ukko täytti neljä vuotta keskiviikkona. Santapukki julkaisi poikansa merkkipäivän kunniaksi Instagram-tilillään herttaisen perhekuvan Ukon vauva-ajoilta.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Tästä se reissu lähti. Tasan 4 vuotta on tänään kuljettu rakkauden tietä, jossa riemut ovat olleet suuria ja itkut pieniä. Paljon onnea Ukko ja kiitos, kun teit minusta isän, Santapukki kirjoitti usealla sydän-emojilla höystettynä.

Instagram-julkaisussa oli perhekuvan lisäksi myös hieman tuoreempi otos päivänsankarista, jossa tämä istui iloisena muovisen moponsa ohjaksissa.

Santapukki ja Kauppi saivat perheenlisäystä viime syksynä, kun perheeseen syntyi tytär elokuussa. Santapukki kertoi pienokaisen syntyneen reippaasti etuajassa, ja seurauksena isälle tuli äkkilähtö keikalta synnytykseen.

– Tämän kullan arvoa ei mitata painossa. Pieni tytön tylleröinen painoi vain vähän yli 2kg syntyessään, tämän hetken massa luonnollisesti vähän vähemmän. Pikkuinen päätti tulla maailmaan rajusti etuajassa. Sillä hetkellä kun häppeningit alkoivat, olimme juuri soittaneet kesän ensimmäisen keikkamme. Seinäjoki - Lahti taittui ripeästi joukkuehengellä yön pimeinä tunteina ja ehdin ajoissa paikalle. Oli komeaa tulla synnärille keikkabussilla, Santapukki kertoi tuoreeltaan somessa.

Lokakuussa Santapukki kertoi Instagramissa isoveljen kutsuvan pikkusiskoaan hellyttävästi nimellä "Kukka Sarvikuono" ja kertoi kuopuksen saavan pian vanhempien tuumaaman nimen.

Uudenvuodenpäivityksessään isä paljasti lopulta, että tytär oli lopulta saanut nimekseen Hertta Vanamo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja