Minna Kaupin ja Sipe Santapukin tytär saa pian nimen – isoveli Ukon ehdotus sulatti seuraajien sydämet: "Oikein hyvä nimi"

2:40
Näin Sipe Santapukki kommentoi puolisonsa Minna Kaupin laulutaitoja

Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki kertoo Instagramissa, että perheen toinen lapsi saa pian nimen.

Entinen huippusuunnistaja Minna Kauppi ja Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki saivat toisen lapsensa elokuussa.

Santapukki julkaisi perjantaina Instagramissa kuvan, jossa hän pitelee pientä tytärtään sylissään ja kertoo, että tämä saa pian nimen.

– Viime viikolla oli tyttöjenpäivä, meillä se on joka päivä. "Kukka Sarvikuono", kuten Ukko häntä kutsuu, on kohta jo kaksi kuukautta ja tuplannut painonsa. Hyvä Kukka. Pian saat vanhempien tuumaaman nimen, Santapukki kirjoitti kuvan yhteydessä.

Fanit innostuivat kovasti 3-vuotiaan isoveljen Ukon nimiehdotuksesta, joka sai sydämet sulamaan.

– Mun mielestä Kukka Sarvikuono on oikein hyvä nimi, eräs kommentoi.

– No sehän on ihan paras, myös Santapukki vastasi.

Santapukki kertoi pian tyttärensä syntymän jälkeen Instagramissa, että tämä saapui maailmaan huomattavan paljon ennen laskettua aikaa.

– Tämän kullan arvoa ei mitata painossa. Pieni tytön tylleröinen painoi vain vähän yli 2kg syntyessään, tämän hetken massa luonnollisesti vähän vähemmän. Pikkuinen päätti tulla maailmaan rajusti etuajassa, hän kertoi.

Isä joutuikin rientämään keikkapaikalta synnytykseen kuin elokuvissa konsanaan.

– Seinäjoki - Lahti taittui ripeästi joukkuehengellä yön pimeinä tunteina ja ehdin ajoissa paikalle. Oli komeaa tulla synnärille keikkabussilla, rumpali kertoi päivityksessään.

Santapukki kertoi keväällä MTV Uutisille, että vuonna 2017 syntynyt Ukko oli jo ennakkoon innoissaan tulevasta pikkusisaruksestaan.

– Hänen ikäisellään menee hetki, että sisäistää tällaisen asian. Nyt hän on ihan liekeissä ja kyselee koko ajan asiasta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja