Toistamiseen isäksi tullut Sipe Santapukki kertoo pienen tyttärensä syntymästä – riensi synnytykseen keikkabussilla: "Pikkuinen päätti tulla maailmaan rajusti etuajassa"

2:40
Sipe Santapukki kehuu puolisonsa Minna Kaupin laulutaitoja.

Sipe Santapukin ja Minna Kaupin toinen lapsi syntyi maanantaina 17. elokuuta. 

Apulanta-yhtyeestä tunnetun rumpalin Sipe Santapukin ja suunnistaja Minna Kaupin perheonni kasvoi maanantaina 17. elokuuta, kun pariskunta sai toisen lapsensa ja ensimmäisen tyttärensä. Parin toisen lapsen syntymästä uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Tiistaina 18. elokuuta Santapukki julkaisi Instagram-tilillään ensimmäiset kuva perheen pienokaisesta, hehkuttaen isyyden onneaan. Päivityksessään Santapukki vahvistaa koko perheen voivan hyvin, tuoretta isoveljeä myöten. Santapukki kertoo myös synnytyksen tapahtuneen merkittävästi ennen vauvan laskettua aikaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tämän kullan arvoa ei mitata painossa. Pieni tytön tylleröinen painoi vain vähän yli 2kg syntyessään, tämän hetken massa luonnollisesti vähän vähemmän. Pikkuinen päätti tulla maailmaan rajusti etuajassa. Sillä hetkellä kun häppeningit alkoivat, olimme juuri soittaneet kesän ensimmäisen keikkamme. Seinäjoki - Lahti taittui ripeästi joukkuehengellä yön pimeinä tunteina ja ehdin ajoissa paikalle. Oli komeaa tulla synnärille keikkabussilla, Santapukki kertoo päivityksessään. 

Pariskunnalla on entuudestaan vuonna 2017 syntynyt Ukko-poika. 

Santapukki puhui toukokuussa MTV Uutisille isyydestään. Hän kertoi, että isoveli Ukko on innoissaan tulevasta pienokaisesta. 

– Hänen ikäisellään menee hetki, että sisäistää tällaisen asian. Nyt hän on ihan liekeissä ja kyselee koko ajan asiasta. 

Santapukki kertoi, että ensimmäisen lapsen myötä on kasvanut enemmän luottamusta siihen, että kaikki tulee menemään hyvin. 

– Haluan antaa pisteet tässä asiassa yhteiskunnallemme. Täällä on lapsiperheillä asiat loistavasti, kun ajattelee neuvolaa, synnytystä, varhaiskasvatusta ja ylipäänsä kaikkea, mikä liittyy perheenlisäykseen. On vaikea kuvitella, että tällä planeetalla olisi parempaa maata synnyttää jälkikasvua kuin Suomi, hän kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja