Mainos

”Sinulla on kädet täynnä, vai mitä?” – neljän lapsen äiti kypsyi kuittailuun lapsimäärästään

Neljän lapsen äiti julkaisi puhuttelevan tekstin kaikille niille ihmisille, jotka ovat tulleet hänen luokseen ja ihmetelleet suurta lapsilukua. Teksti on osoitettu myös kaikille niille, jotka ovat kuiskineet asiasta hänen selkänsä takana.

Neljän lapsen äiti Cyndi Cohen kertoo kuulleensa ihmettelyä perheensä lapsiluvusta niin leikkikentällä, ruokakaupassa, koulun pihalla kuin lääkärinkin vastaanotollakin. Missä tahansa he liikkuvatkin, perhe herättää uteliaisuutta.

– ”Sinulla on kädet täynnä, vai mitä?” En voi kertoa, kuinka monta kertaa olen kuullut tämän lauseen yhdeksän ja puolen vuoden aikana, Cohen toteaa.

Joskus juttelu on Cohenin mukaan viatonta ja ystävällistä, mutta viime aikoina äiti kertoo kommenttien muuttuneen yhä tuomitsevimmiksi ja pilkkaavimmiksi. Äidin mukaan piikittelevät kommentit herättävät hänessä ristiriitaisia tunteita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Samaan aikaan kun ajatukset juoksevat päässäni ja vereni kiehuu, yritän muodostaa ja saada suustani ulos täydellisen älykkään vastauksen, jonka annan näille esikaupunkialueiden tarkkailijoille. Koska todella rakastan sitä, että käteni ovat täynnä, äiti kertoo.

"Minun sydämeni, se on täynnä rakkautta"

Cohenin mukaan se, että hänen kätensä ovat täynnä, merkitsee samalla myös sitä, että monet muutkin asiat hänen elämässään ovat täynnä. 

– Pääni on täynnä ideoita syntymäpäiväjuhlille, viikonloppuretkille, lomille, lounaille ja paljon muuta, sillä minun on mahdollisuus jakaa nämä asiat lasteni kanssa.

Äiti kertoo pienten hymyjen täyttävän hänen mielensä ihmetyksellä ja mahdollisuuksilla, samaan aikaan, kun hänen sylinsä on täynnä lapsia, jotka kaipaavat vain rakkautta ja halauksia. Ja vähän riehumista ja leikkejä.

– Rintani ovat täynnä maitoa. Jääkaappini on täynnä ruokaa, Cohen lisää.

Perheen kaapit ovat täynnä leluja, vaatteita, kenkiä ja vielä enemmän leluja. Heidän kotinsa on täynnä ihmisiä ja sänkyjä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ja arvatkaa mikä muu asia on täynnä? Minun sydämeni, se on täynnä rakkautta, nainen toteaa.

Vaikka Cohen myöntää, että perheenäitinä olo on todella väsyttävää ja kiristää päivittäin hänen hermojaan, hän rakastaa vanhemmuutta enemmän kuin mitään. Se on hänen valintansa ja hänen tapansa elää.

Äiti toivookin, että seuraavan kerran kun näet meluisen ja arjessa tasapainoilevan yli nelilapsisen perheen, älä tuomitse heitä. Vanhemmat ovat tehneet valintansa täyttää maailmaa pienillä ihmisillä, ja he rakastavat heitä enemmän kuin mitään.

Lähde: ScaryMommy

***

6:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.