Mainos

Sinnikäs perheenäiti pelasti lahjapaketit varkaiden kynsistä: "He yrittivät varastaa väärältä henkilöltä"

Määrätietoinen äiti ei jäänyt odottelemaan poliisin toimia, vaan päätti hankkia varastetut lahjat takaisin omin neuvoin. 

Viiden lapsen äiti Kelly Morton päätti lähteä itse varkaiden perään sen jälkeen, kun poliisille soitetut puhelut osoittautuivat tuloksettomiksi. Varkaat olivat iskeneet yön aikana perheen autoon ja varastaneet lasten joululahjoja yli neljänsadan euron arvosta. 

Alle neljän tunnin kuluessa rohkea äiti oli hankkinut lahjat takaisin täysin vahingoittumattomina.

Pääsi varkaiden jäljille sosiaalisen median avulla

Kelly Morton oli säästänyt joululahjoihin rahaa koko vuoden ja päätti hankkia ne hyvän tarjouksen nähtyään. Ostosreissun jälkeen Morton päätti piilottaa viidelle lapselleen hankkimansa joululahjat auton takakonttiin. Vielä edellisiltana lahjat olivat tallella, mutta äidin palatessa seuraavana aamuna autolleen, kaikki 15 lahjaa olivat poissa. Auton ovi oli auki ja lahjat tipotiessään.  

Kun poliisille soittaminen ei tuottanut tulosta, äiti päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja napata varkaat itse. Äiti kirjoitti tapahtuneesta sosiaaliseen mediaan, ja pian teko tuotti myös tulosta. Morton sai Facebookin kautta ystävältään vihjeen kahdesta miehestä, jotka olivat yrittäneet kaupitella lasten lahjoja ystävän naapurustossa. 

Morton hyppäsi välittömästi autoonsa ja lähti ajojahtiin. Hän pääsikin pian miesten jäljille, jonka jälkeen hän soitti poliisit avukseen.

– Olin tulla hulluksi kertoessani poliiseille, että he ajavat lapseni joululahjat kyydissä. Näin heidät, enkä halunnut päästää heitä menemän.

Morton pääsi aivan varkaiden kannoille ja pystyi kertomaan poliisille auton rekisterinumeron. Poliisi kehotti naista pysähtymään, sillä he eivät halunneet naisen vaarantavan omaa tai muiden henkeä. Äiti luovutti, sillä hän uskoi varkaiden tulevan lopulta järkiinsä. Ja niin he myös tekivät.

Matkaa jatkaneet varkaat olivat jättäneet lahjat kyydistä erään varkaan äidin talon eteen, jota kautta ne löysivät tiensä oikealle omistajalle. 

– En koskaan ajatellut saavani niitä takaisin, saati sitten samassa kunnossa. He yrittivät varastaa, mutta he yrittivät varastaa väärältä henkilöltä, Morton toteaa.

Tämä vinkki kannattaa opetella tiukkojen tilanteiden varalle.

2:09

Lähde: CatersNews , The Sun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.