Nuori murtovaras palasi tekopaikalle – tilanne sai erikoisen käänteen: "Sydämeni murtui hänen vuokseen"

Kaikki alkoi, kun Leah Ross tuli kotiin joulukuussa 2017 ja havaitsi, että hänen kotiinsa on murtauduttu. Tilanne sai kuitenkin erikoisen käänteen, ja Ross on edelleen tekemisissä kotiinsa murtautuneen murtovarkaan kanssa!

Kanadalaisella Leah Rossilla on hyvin erikoinen ystävä. Ross on nimittäin edelleen tekemisissä kotiinsa murtautuneen murtovarkaan kanssa, kertoo CBC-uutissivusto.

Murtovaras palasi tekopaikalle

Kaikki alkoi, kun Ross tuli kotiin joulukuussa 2017 ja havaitsi, että hänen kotiinsa on murtauduttu. Ovi oli auki ja kellarista oli raahattu tavaraa yläkertaan.

Ross meni paniikkiin, soitti naapureilleen, läheiseen kirkkoon ja tietysti poliisille. Hän oli kauhuissaan, eikä paniikki laantunut lainkaan, kun nuori nainen ilmestyi Rossin takaovelle. Murtovaras oli palannut, ja hän oli kaiken kukkuraksi pukeutunut Rossin vaatteisiin, kantoi käsissään tämän kasseja ja oli pannut tämän kellonkin ranteeseensa!

Kyseessä olikin 17-vuotias tyttö

Ross otti tytöstä välittömästi kuvan ja kysyi tältä, aikoiko tämä satuttaa häntä. Tyttö vastasi kieltävästi. Hän oli palannut taloon, koska unohti puhelimensa ja avaimensa sinne.

Kyseessä oli 17-vuotias tyttö.

Yllättäen murtovaras pyysi tekoaan anteeksi. Ross syleili häntä, ja kutsui hänet sisään – tällä kertaa luvan kanssa. Koska talossa ei ollut ruokaa, Ross tarjoili tytölle jouluherkkujen jämiä: munatotia ja keksejä.

Tyttö eli sijaisperheessä

Tyttö murtui ja kertoi kurjasta elämästään: tyttö eli sijaisperheessä, koska hänen biologiset vanhempansa joutuivat luopumaan hänestä. Hän oli myös sekaantunut huumeisiin.

– Sydämeni murtui hänen vuokseen.

Paikalle saapui pappi kirkosta, johon Ross oli soittanut. Tämä järkyttyi kuullessaan, että murtovaras istuu keittiössä. Pian totuus kuitenkin selvisi.

– Näin, että tämä on vain surullinen tilanne, pastori totesi.

Seuraavaksi saapui poliisi. He auttoivat Rossia siivoamaan ja tarkistivat, ettei talossa ollut ketään muuta.

Ross ei halunnut nostaa syytettä

Ross ei halunnut nostaa syytettä tyttöä vastaan. Opettajana ja aiemmin lakimiehenä toiminut Ross ei uskonut, että syyte toisi mitään hyvää 17-vuotiaan elämään.

– Konstaapeli sanoi, että kaikkina (palvelus)vuosinaan hän ei ollut koskaan tullut paikalle, kun uhri tarjoilee tunkeutujalle totia ja keksejä, Ross kertoo.

Ross pitää edelleen yhteyttä tyttöön. He tekstailevat ja vaihtavat kuulumisia. Ross jopa osti tytölle joululahjaksi meikkejä, jotka ovat parempia kuin ne, joita hän yritti Rossilta varastaa.

Ross halusi jakaa tarinansa näyttääkseen, että joskus myötätunnon osoittaminen johtaa positiiviseen lopputulokseen.

Lähde: Cbc.ca

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja