Mainos

Sinkkuna viihtyvä Kingi-komistus Severi Saarinen: "Olisihan se mukava jakaa elämää jonkun kanssa"

2:07

Kingin uudella kaudella nähdään elokuvamaailmasta tuttu näyttelijä Severi Saarinen. Mies kertoo olevansa sinkkumarkkinoilla. 

Tuntematon sotilas -elokuvasta pinnalle noussut näyttelijä Severi Saarinen, 33,  on mukana musiikkikomediashow Kingin uudella kaudella. Lihaksikas tähti kertoo olevansa sinkkumies.

– Olen ollut tällä hetkellä vuoden ajan suurin piirtein ihan vapailla markkinoilla. Nyt ovat työt vieneet paljon aikaa, mutta ainahan sitä olisi mukava jakaa elämä jonkun kanssa. Katsotaan niitä juttuja sitten, kun se sattuu kohdalle, Saarinen toteaa.

Miehellä ei ole mitään erityisiä kriteerejä uuden kumppanin suhteen.

– Ehkä se menee niin, että tällaisia juttuja ei oikein voi ennalta päättää. Nämä ovat tunnepitoisia juttuja ja silloin ne tapahtuvat kun ovat tapahtuakseen. Se ihminen vaan loksahtaa itselle sopivaksi. En minä sille sen kummempia kriteerejä anna, näyttelijä kuvailee.

Saarinen kertoo haluavansa panostaa nyt erityisen paljon työhönsä. Hän kertoo jo kieltäytyneensä työtarjouksista Kingin vuoksi.

– Tämän Kingin ajan keskityn ihan vaan Kingiin. Olen sanonut muille työtarjouksille ei. Minä haluan tehdä tästä mahdollisimman hyvän, että voin käyttää kaiken energian tähän, Saarinen toteaa.

Kingi on musiikkikomediashow, jossa 7 fiktiivistä kilpailijaa osallistuu vain hitusen Idolsia, Voicea, Talentia ja X Factoria muistuttavan laulukilpailun finaalivaiheeseen.

Kingin suorat lähetykset alkavat lauantaina 17.3 MTV3-kanavalla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.