Mainos

Musiikkikomediashow Kingi starttaa pian – tutustu ohjelman tähtiin!

Maikkarin lauantai-iltojen sketsiviihde ja livelähetykset jatkuvat pitkälle kevääseen, kun vuoron saa ruutuun palaava Kingi.

Musiikkikomediashow Kingi starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 17.3. klo 19.30 alkaen. Mukana ohjelmassa ovat Pirjo Heikkilä, Anna-MaijaTuokko, Kalle Lamberg, Jarkko Niemi, Mika Eirtovaara, Severi Saarinen ja Linda Wiklund sekä ohjelman juontaja Jaakko Saariluoma.

Kingi nähtiin ensimmäisen kerran ruudussa vuonna 2015, ja nyt tämä kaikkien laulukilpailujen äiti, isä, täti, eno ja serkku palaa ruutuun. Tälläkin kaudella vain yksi voi olla kingien kingi!

Kingissä seitsemän fiktiivistä kilpailijaa osallistuu vain hitusen Idolsia, Voicea, Talentia ja X Factoria muistuttavan laulukilpailun finaalivaiheeseen.

Puolitoistatuntinen liveshow seuraa joka viikko tiiviisti kilpailijoiden ikimuistoista matkaa tässä kaikkien aikojen suosituimman kilpailun 18. tuotantokaudella. Yleisöäänestys ratkaisee, ketkä kilpailijoista saavat jatkaa mukana.

Kingin kilpailijat paljastetaan heti ensimmäisessä lähetyksessä. Tutustu ohjelman tähtiin tästä!

Jaakko Saariluoma

Jaakko Saariluoma on Kingin juontaja. Saariluoma on aiemmin juontanut muun muassa Putousta ja Possea. Lisäksi Saariluoma tunnetaan näyttelijänä, ohjaajana ja stand up -koomikkona. Saariluoma toimii myös Kingin ohjaajana.

Pirjo Heikkilä

Siskonpedistä, Onnelasta ja Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmästä tuttu Pirjo Heikkilä on Lahden lahja niille, jotka pitävät huumorista. Stand up -lavoilta kansansuosioon noussut Heikkilä työskentelee myös käsikirjoittajana.

Anna-Maija Tuokko

Suomesta ja maailmalta näyttelijä- ja tanssitaitonsa hankkinut Anna-Maija Tuokko on esiintynyt lukuisissa elokuva- ja teatterituotannoissa sekä television puolella muun muassa Onnela ja Ihon alla -sarjoissa. Anna-Maija Tuokko on vuoden 2017 Tanssii tähtien kanssa -voittaja.

Kalle Lamberg

Kalle Lamberg on Suomen virallinen lande. Lamberg on myös Turun Linnateatterin johtaja. Kalle oli myös yksi Pää edellä -sarjan tähdistä. Lamberg on valittu kaikkien aikojen hauskimmaksi turkulaiseksi.

Jarkko Niemi

Jarkko Niemi on tullut tunnetuksi Sykkeestä, Siskonpedistä ja paljosta muusta. Mies näytteli pääosaa Love Recordsista kertovassa Anna mulle lovee -elokuvassa. Niemi on valmistunut Tampereen yliopistosta teatteritaiteen maisteriksi.

Mika Eirtovaara

Pitkän linjan stand up -koomikko ja keskipitkän linjan skeittikauppias. Eirtovaara on kotoisin Nummelasta ja selviytyy elämästään ihan hyvin.

Severi Saarinen

Musiikkiteatterin supermies Severi Saarinen on Kingissä oikeassa paikassa. Saarinen tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Aku LouhimiehenTuntemattomasta sotilaasta, missä hän näytteli alikersantti Lehdon roolin.

Linda Wiklund

Linda Wiklund tunnetaan parhaiten tv-sarjasta Konttori. Sen lisäksi Wiklund on näytellyt muun muassa Turun kaupunginteatterissa. Hän valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2015. Hän on hauskinta mitä Turussa on tapahtunut sitten Turun linnan rakentamisen.

Kingi MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 17.3. klo 19.30 alkaen!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.