Sinkkuelämää-kirjailija kommentoi Kim Cattrallin poisjäämistä rakastetun sarjan jatko-osasta

Candace Bushnell kommentoi Kim Catrallin poisjäämistä Sinkkuelämää-sarjan jatko-osasta.

Rakastettu Sinkkuelämää-sarja saa 17 vuoden tauon jälkeen jatkoa. Kymmenosainen And Just Like That -nimellä kulkeva Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa tulee katsottavaksi HBO Max -suoratoistopalveluun joulukuussa 2021.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uutuussarjassa seurataan Carrien (Sarah Jessica Parker), Mirandan (Cynthia Nixon) ja Charlotten (Kristin Davis) elämää viisikymppisinä.

Yksi aikaisemmin sarjassa nähty päätähti kuitenkin loistaa poissaolollaan, sillä Kim Cattrallin näyttelemää Samanthaa ei ohjelmassa nähdä.

Cattrallin poissaolo sai aikaan villit spekulaatiot siitä, mikä hänen näyttelemänsä Samanthan kohtalo tulee uutuussarjassa olemaan. Osa veikkasi Samanthan jopa kuolleen sarjan uutuusversiossa. HBO Max kuitenkin katkaisi huhuilta siivet.

Cattrallin ja tämän näyttelijäkollega Parkerin välisten kärhämien on veikkailtu olevan syynä Cattrallin poisjäämiselle. Cattrall itse kertoi jättäytyneensä pois jatko-osasta, sillä hän ei tule toimeen muiden päänäyttelijöiden kanssa.

The Hollywood Reporter uutisoi, että Sinkkuelämää-konseptin alkuperäinen luoja, samalla nimellä kulkevan kirjan kirjoittanut Candace Bushnell on kommentoinut Cattrallin poisjäämistä sarjasta.

– Minä ehdottomasti rakastan Kimiä, mutta näyttää siltä, että hän haluaa tehdä muita asioita eikä hän halua esiintyä showssa. Ehkä hän ei halua enää olla kyseinen hahmo, Bushnell kommentoi.

Vaikka Cattrallia ei sarjassa nähdäkään, tulee sitä tähdittämään moni uusi kasvo. Sarjassa roolisuorituksia tulevat tekemään muun muassa Greyn Anatomia -sarjasta tuttu Sara Ramírez, The Morning Show -sarjassa näyttelevä Karen Pittman sekä Mississippi Masala -elokuvaa tähdittänyt Sarita Choudhury.

Lue myös:

    Uusimmat