Sinkkuelämää-tähdet ilmiriidoissa – kollegalta tulinen sivallus Sarah Jessica Parkerille: "Et ole ystäväni"

Sinkkuelämää-sarjaa tähdittänyt Kim Cattrall julkaisi sosiaalisessa mediassa tylyn viestin entiselle kollegalleen Sarah Jessica Parkerille. 

Näyttelijä Kim Cattrallin veli Christopher Cattrall löydettiin kuolleena sunnuntaina 4. helmikuuta. Cattrall kertoi veljensä yllättävästä kuolemasta avoimesti sosiaalisessa mediassa ja lukuisat fanit sekä kollegat ovat ilmaisseet tukensa näyttelijälle vaikeina aikoina.

Erään entisen kollegan tuki ei kuitenkaan ollut erityisen toivottua. Cattrall julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kertoo, ettei kaipaa Sarah Jessica Parkerin rakkautta tai tukea traagisina aikona. Kuvan yhteydessä Cattrall kertoo kaksikon hyisistä väleistä ja pyytää Parkeria lopettamaan yhteydenotot.

– Äitini kysyi minulta tänään, että koska se tekopyhä Sarah Jessica Parker jättää sinut rauhaan. Jatkuvat yhteydenottosi ovat tuskallinen muisto siitä, kuinka julma olit ja olet yhä. Tehdään tämä erittäin selväksi. Et kuulu perheeseeni. Et ole ystäväni. Pyydän viimeisen kerran, että lopetat tragediamme hyväksikäyttämisen oman kiltin tytön imagosi pönkittämiseen, Cattrall kirjoittaa.

Tekstin lisäksi Cattrall lisäsi kuvan yhteyteen linkin NY Postin artikkeliin, jossa kerrotaan kaksikon välirikon taustoista. Artikkelissa kerrotaan, että Cattrall tunsi olonsa yksinäiseksi Sinkkuelämää-sarjan alusta saakka ja väitetään, että sarjan muut tähdet, eli Parker, Kirstin Davis ja Cynthia Nixon sulkivat hänet porukan ulkopuolelle. 

Lue myös:

    Uusimmat