Sininen parta ja luurankomainen naama! Tältä Game of Thrones -tähtien olisi pitänyt näyttää

George R.R. Martin luomat huippusuositun Game of Thrones -sarjan hahmot näyttivät kirjoissa erilaisilta. 

Draamasarja Game of Thrones on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä televisiosarjoista, eikä ohjelman voittokulku näytä laantumisen merkkejä.

Sarjan pohjana toimii George R.R. Martin A Song of Ice and Fire -kirjasarja. Kirjasarjan ensimmäinen osa ilmestyi jo vuonna 1996 ja tv-sarja näki päivänvalon vasta vuonna 2011. Jos tv-sarjassa olisi noudatettu kirjasarjan kuvailua, näyttäisivät hahmot erilaisilta.  

Sarjassa kuudennella kaudella Theon Greyjoy onnistui pakenemaan Ramsay Boltonin luota. Boltonin kidutus jätti miehen pysyvät arvet, mutta kirjoissa Theonilla oli karumpi kohtalo. Miehen ulkomuoto muuttui luurankomaiseksi ja järkytys värjäsi hänen hiuksensa valkoisiksi. 

Kirjoissa myös Bolton esiteltiin karusti. Rumaksi kuvailulla miehellä oli isot luut ja vinot hartiat. Hänen naamansa oli pinkki ja laikukas, nenä leveä, suu pieni ja hiukset pitkät tummat sekä kuivat.

Myös Danerys Targaryen rakkaan Daario Nahariksen ulkonäköä on muokattu sarjaa varten. 

Kirjoissa Daariota kuvailtiin mahtailevaksi mieheksi, jonka parta oli jaettu kolmeen haaraan ja värjätty siniseksi, saman väriseksi kuin hänen hiuksensa. Hänen viiksensä oli värjätty kultaiseksi.

Katso ylhäältä olevalta videolta miten muita hahmojaon muutettu!

Lue myös:

    Uusimmat