Sini Ariell viettää joulun Suomessa ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen – ylistää sydämensä vienyttä aviomiestään

Tulvat piinaavat Australiaa – suomalainen Sini Ariell perheineen joutui evakkoon kodistaan 8:58
Sini Ariell joutui evakkoon kodistaan heinäkuussa 2022 – kertoo, mitä kaikkea rajut tulvat aiheuttivat

Tatuointitaiteilija Sini Ariell Bonds aikoo nauttia jouluna rakkaidensa seurasta.

Tatuointitaiteilija ja malli Sini Ariell Bonds, 41, aikoo viettää joulua pitkästä aikaa Suomessa ja ensimmäistä kertaa perheellisenä. Viimeksi hän on ollut täällä jouluvietossa vuonna 2014.

– Lapsettomana ja asuin silloin vielä Suomessa. Ah, miten iloinen olen, Sini Ariell kirjoitti Instagram-julkaisussaan 20. joulukuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Instagramin julkaisujensa mukaan Sini Ariell saapui lastensa Pennyn, 5, ja Indyn, 1, kanssa Suomeen asuinmaastaan Australiasta jo hetki sitten. Tatuoijan aviomies ja lasten isä Stuart Bonds saapui Suomeen 21. joulukuuta. Ennen Stuartin Suomeen tuloa perhe oli erillään kuusi viikkoa.

– Isin kaulaan on paras hypätä. Stuart tuli luoksemme. Nyt juhlapyhät voivat alkaa yhdessä. Ihanaa joulunaikaa kaikille. Ei ole kyse lahjoista, vaan ajanvietosta rakkaiden kanssa, Sini Ariell kirjoitti jakamansa videon yhteyteen.

Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sini Ariell kirjoitti Stuartin vieneen hänen sydämensä seitsemän vuotta sitten, ja vievän sen joka päivä uudelleen.

– Tahdon joka päivä vain hänet. Rakkaus on tahtotila, ja vaikeuksista on selvitty, yhteisestä päätöksestä on pidetty kiinni. Tästä selvitään ja yhdessä ollaan, vaikka vituttikin aika kovaa jossain vaiheessa. Raskaat ajat ovat nyt takana päin, ja meillä menee hyvin. Me elämme ja annamme toistemme elää, Sini Ariell kirjoitti hänen ja aviomiehensä suhteesta.

Heillä molemmilla on oma elämänsä ja luottamus toisiaan kohtaan.

– Kukin liitto tyylillään, meillä tämä kuvio toimii. Ei mustasukkaisuutta, ei kateutta, eikä omistushalua toiseen. Luotetaan toiseen ja annetaan hänen elää tavallaan. Stuart kysy kerran, että tiedänkö millä saa naisen pidettyä itsellään. Kun antaa hänen mennä. Hän tulee takaisin, jos itse niin haluaa. Olemme tiimi, eikä kumpikaan halua sitä rikkoa, Sini Ariell tiivisti.

Heinäkuussa Sini Ariell kertoi Australian rajuista, rankkasateiden aiheuttamista tulvista. Tuolloin hän evakuoitui perheensä kanssa anoppinsa luokse kolmen ja puolen tunnin ajomatkan päähän kodistaan.

Sini Ariell on myös avoimesti kertonut 16 vuoden lapsettomuudestaan, kunnes saikin kaksi lasta. 

Lue myös:

    Uusimmat