Tosi-tv-tähti Tori Spelling erohuhujen keskellä – vietti perhelomaa ilman miestään

Yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti Tori Spelling ja hänen miehensä näyttelijä Dean McDermott viettivät vuodenvaiheen erillään.

Yli 15 vuotta naimisissa olleet tosi-tv-pariskunta Tori Spelling ja Dean McDermott ovat jälleen erohuhujen pyörteissä. Huhut saivat lisää vettä myllyyn vuodenvaihteen aikana, sillä pariskunta vietti tärkeän tapahtuman erillään toisistaan.  

Spelling julkaisi uutena vuotena otoksen, jossa hän on viiden lapsensa kanssa kylpylälomalla. Uutena vuonna otetussa kuvassa 48-vuotias tähti ja osa lapsista on joulukuusen edessä.

– Lapset ja minä olimme innoissamme jatkaessamme perhetraditiota sen jälkeen, kun vanhimmat lapseni olivat vauvoja. Vanhempani veivät yleensä veljeni ja minut tänne, kun olimme pieniä. Haluaisin lasteni jatkavat sitä perinnettä, nainen kirjoittaa.

Spelling jakoi myös toisen kuvan, jossa poseeraavat pariskunnan kaikki viisi lasta: Liam Aaron, 14, Stella Doreen, 13, Hattie Margaret, 10, Finn Davey, 9, ja Beau Dean, 4.

– Rakastan kaunista perhettäni, tähti kirjoittaa.

Aviomiehen puuttuminen perhelomalta aiheutti ihmetystä, mutta miehen poisjäännille oli syy. McDermott ilmoitti Instagramissa olevansa sairas.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun mies on poissa perhelomalta lähiaikoina. Pariskunta vietti erikseen myös kiitospäivän. Tuolloin Spelling kertoi miehensä olleen elokuvan kuvauksissa.

Pariskunnan lähipiiristä on kerrottu avioliiton olevan vaikeuksissa.

– Avioliitto on ohi ja on ollut jo pidemmän aikaan. Tori on tavannut lakimiehet ja hakee eroa hyvin pian. Hän yrittää ensin järjestää taloutensa kuntoon, lähde kertoi.

Lähipiirin mukaan parin välit ovat olleet huonot jo vuosien ajan.

– Tämä on ollut jo pitkään tulossa. He ovat yrittäneet saada sitä toimimaan jo vuosien ajan lastensa takia, mutta he eivät vain tule toimeen. He ovat nukkuneet eri huoneissa kuukausien ajan ja eivät ajattele olevansa enää naimisissa. Tori on valmis uudelle alulle, henkilö paljastaa.

Pari ei ole julkisesti puhunut avioliiton tilasta.

Lähde: Eonline.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja