Simo Valakari kommentoi lähtöään norjalaisseurasta: kiistää dramaattiset erimielisyydet – "Joku taisi kyllästyä"

Simo Valakarin valmennuspesti norjalaisessa Tromsö IL:ssä päättyi sunnuntaina, ja hänen mukaansa asiaan ei liittynyt dramatiikkaa. Valakarin vuosi sitten solmima jatkosopimus olisi ollut voimassa vuoteen 2022.

Tromsö IL:n puheenjohtaja Stig Björklund kertoi sunnuntaina VG:lle, että Valakarin sopimus purettiin, koska osapuolilla oli erimielisyyttä siitä, miten seuraa tulisi viedä eteenpäin koronaviruksen aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa.

Seura putosi viime kauden päätteeksi Norjan pääsarjasta, mutta Björklundin mukaan urheilulliset asiat eivät vaikuttaneet päätökseen.

Nyt Valakari itse kertoo, ettei hänen lähtöönsä liity sen suurempaa draamaa.

– Seuran johto ajatteli, että nyt oli oikea aika lähteä eri teille. Minun kohdallani tilanne on vaikea, koska suhtaudun työhöni intohimolla. Minulla oli suuri halu nostaa seura tänä vuonna takaisin pääsarjaan. Joku taisi kyllästyä minuun, Valakari sanoi VG:lle.

Valakarin mukaan hänen ja seurajohdon välit ovat edelleen hyvät.

– Tromssassa viettämäni aika oli hyvää. Meillä oli unelma pokaalien voittamisesta, ja olen pettynyt, ettemme onnistuneet siinä. Saamani kritiikki on paikallaan, koska tulokset eivät olleet toivottuja, mutta seuran tilanne muuttui ajan saatossa. Sellaista tapahuu jalkapallossa, mutta tämä ei ole enää se sama seura, johon aikanaan liityin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja