Simo Valakari ja KuPS solmivat jatkosopimuksen: "Yhteinen juttumme on pahasti kesken"

Simo Valakari, 48, jatkaa jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan Kuopion Palloseuran päävalmentajana ainakin kauden 2023 loppuun saakka.

Kuopiolaisseura tiedottaa solmineensa Valakarin kanssa 2+1-vuotisen jatkosopimuksen. Valakari valmentaa KuPSissa ensimmäistä kauttaan, ja kahden vuoden takaiset Suomen mestarit ovat hänen johdollaan Veikkausliigassa toisella sijalla.

Uefan Konferenssiliigassa KuPS on mukana viimeisellä karsintakierroksella, mutta saksalainen Union Berlin vei ensimmäisen osan nimiinsä 4–0.

Toukokuussa KuPS voitti Suomen cupin ja varmisti näin paikkansa myös ensi vuoden europeleissä.

– Olen todella iloinen luottamuksen osoituksesta ja siitä, että saamme jatkaa kohti yhteistä päämääräämme. Näemme seuran ja pelaajien kanssa asian samalla tavalla, meidän yhteinen juttumme on vielä tosi pahasti kesken. Näemme, että yhteinen tulevaisuutemme on täynnä hienoja mahdollisuuksia. Tämä kausi on ollut jo tähän saakka upea; Suomen Cupin voittaminen, mahtava eurotaival, ja Veikkausliigassa taistelemme kärkipäässä, Valakari sanoo KuPSin tiedotteessa.

– Haluan voittaa! Voittamisen todennäköisyys on paljon suurempi KuPSin kaltaisessa seurassa. Täällä tiedetään, mitä voittaminen vaatii ja mitä voittamisen eteen täytyy tehdä. Voittaminen on luonnollisesti myös helpompaa hyvien pelaajien kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat