HJK:lta merkittävä sopimusuutinen: Toni Koskela jatkaa päävalmentajana

Helsingin Jalkapalloklubi on tiedottanut tehneensä päävalmentaja Toni Koskelan kanssa kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. 38-vuotias Koskela jatkaa HJK:n päävalmentajana kaudella 2023 asti.

Toukokuussa 2019 Mika Lehkosuon korvaajaksi saapunut Koskela on valmentanut HJK:n Suomen mestaruuteen ja Suomen cupin voittoon kaudella 2020.

– Meillä on mittaamatonta potentiaalia, ja pystymme kehittämään toimintaa yhdessä seurajohdon ja valmennustiimin kanssa, Koskela sanoi seuran tiedotteessa.

– Tonin aikana pelimme on koko ajan kehittynyt, ja näemme, että Tonin johdolla poteantiaalia löytyy vielä lisää kansallisten ja kansainvälisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, sanoi puolestaan HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Koskela valmistaa Veikkausliigaa johtavaa HJK:ta parhaillaan torstaina pelattavaan Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toiseen otteluun azerbaidzanilaista Neftci Bakua vastaan. Avausosa päättyi tasatulokseen 2-2.

– Uskon, että pystymme tekemään asioita vieläkin paremmin, ja itselleni on tosi tärkeää se tunne, että tässä on saumaa kehittyä tietysti itse valmentajana ja myös ympäristönä, ja tätä kautta saavuttaa parempia tuloksia. Jatkan luottavaisin ja innostunein fiiliksin, Koskela näki.

Lue myös:

    Uusimmat