Tässä on KuPSin uusi päävalmentaja – "Aika painaa kaasu pohjaan"

Pasi Tuutti, 43, on Kuopion Palloseuran uusi päävalmentaja. Kuopiolainen jalkapalloseura kertoo solmineensa Tuutin kanssa vuoden 2023 loppuun asti kestävän päävalmentajasopimuksen.

Kuopiolaislähtöinen Tuutti on toiminut KuPSin valmennusryhmässä vuodesta 2020 alkaen. Hän luotsasi tätä ennen Rovaniemen Palloseuraa.

– Tällaisen mahdollisuuden saaminen omassa kasvattajaseurassa on tietenkin ainutlaatuinen tilaisuus, joka osuu harvemmin kohdalle. Olen todella kiitollinen seuran tarjoamasta mahdollisuudesta. Pelaajilta ja valmennustiimiltä saamani tuki on ollut sanoin kuvaamatonta ja tuntuu todella hyvältä. Nyt on aika painaa kaasu pohjaan ja ottaa koko tiimin osaaminen viimeistä piirtoa myöten käyttöön. Tavoitteena on edelleen pelata sellaista jalkapalloa, että pokaaleita saadaan jatkossakin Kuopioon, Tuutti kertoi tiedotteessa.

KuPSin pääomistaja Ari Lahti ilmaisi olevansa iloinen ja tyytyväinen, että seuralle löydettiin kuopiolainen päävalmentaja.

– Pasi on viime vuosina kehittynyt valmentajana ja on nyt valmis ottamaan vastuun KuPS:n menestyksestä tulevalla kaudella. Oleellista on myös se, että hän on työllään kolmen viime kauden aikana saavuttanut seurajohdon, pelaajien ja joukkueen taustojen täyden luottamuksen, Lahti sanoi.

KuPS sijoittui viime kaudella Suomen pääsarjassa Veikkausliigassa toiseksi ja hankki näin paikan Konferenssiliigan toiselle karsintakierrokselle. KuPS voitti Suomen cupin toisen kerran peräkkäin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja