Silmukka F1:n katastrofitallin tekniikkapomon kaulalla kiristyy: lehdistötilaisuus peruttu, tallipäällikkö ei tarjonnut synninpäästöä

Kokeneen F1-velhon Paddy Lowen asema Williamsin perinteikkään tallin teknisenä johtajana on joutunut suuren spekulaation kohteeksi Barcelonan talvitesteissä. Tallipomo Claire Williams halusi keskittää kaikkien energiat myöhässä olleiden töiden hoitamiseen.

Williams ei saanut uutta autoaan valmiiksi vielä Barcelonan testien toiseenkaan ajopäivään. Lopulta George Russell ajoi ensimmäiset kierrokset keskiviikon aikana.

Mercedeksen johtotehtävistä talliosakkeiden perässä Williamsille vaihtaneen Paddy Lowen ura on ollut syvässä laskusuhdanteessa tiimin pudottua tasaisesti kohti sarjan peräpäätä viimeisinä vuosina.

Nyt Williams ilmoitti, ettei Lowe pidä suunniteltua lehdistötilaisuuttaan keskiviikkona. Tallipäällikkö Claire Williams esitti asian Lowen omaksi ratkaisuksi.

– Hän varmaankin vain keskittää energiansa siihen, että automme on parhaassa mahdollisessa kunnossa. Hän pahoitteli tätä, mutta varmaankin asia järjestyy huomiseksi, Williams kommentoi peruutusta.

Kysymykseen omasta tyytyväisyydestään Lowen työtä kohtaan, Williams ei lähtenyt julistamaan tukeaan kokeneelle insinöörille.

– Olen lukenut viime aikoina paljon spekulointia Paddyn asemasta, mutta nyt kaikki keskittyvät siihen, mihin heidän täytyykin: että auto on mahdollisimman hyvässä tilassa, Williams totesi.

Hetken päästä talli lähetti tiedotteen torstain mediaohjelmastaan. Listalla ei ollut Paddy Lowen tilaisuutta.

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat