Sillan alta löytyi luuranko – ratkesiko yli 17 vuotta vanha katoaminen?

Yhdysvalloissa poliisi uskoo ratkaisseensa yli 17 vuotta vanhan katoamistapauksen. Länsi-Virginiassa löydettiin aiemmin tällä viikolla sillan alta luuranko, jonka uskotaan kuuluvan vuonna 1998 kadonneelle opiskelijalle. Tapauksesta uutisoi CNN.

25-vuotias Robert Kovack nähtiin viimeisen kerran perjantai-iltana syyskuussa 1998 nostamassa rahaa Blacksburgissa sijaitsevalla pankkiautomaatilla. Opiskelijatovereiden mukaan Kovackin oli ollut tarkoitus mennä tämän jälkeen vanhempiensa kotiin. Hän ei kuitenkaan ikinä saapunut paikalle.

Nuorukaisen auto löydettiin viisi päivää myöhemmin New River Gorge -sillan lähistöltä. Autosta oli loppunut bensiini.

Yli 17 vuoteen tutkimuksen nuorukaisen katoamiseen liittyen eivät juurikaan edistyneet. Pojan vanhemmat eivät kuitenkaan koskaan luovuttaneet toivoa, eivät edes sen jälkeen kun tämän viikon torstaina auton löytöpaikan lähistöltä löydettiin luurankojäänteet.

Luurangon löysivät New River Gorge -sillan alta korjaustöissä olleet miehet.

Poliisin mukaan paikalta on nyt löytynyt todisteita, jotka viittaavat siihen, että jäänteet kuuluvat Kovackille.

Luurangon lisäksi paikalta on löytynyt lompakko, jossa on Kovackin henkilöllisyystodistus sekä tälle kuuluneet avaimet.

Jäänteet lähetetään tutkimuksiin henkilöllisyyden varmistamiseksi. Löydöstä huolimatta Kovackin äiti piti vielä toivoa yllä.

– Aika näyttää, äiti totesi CNN:lle.

– On todennäköistä, että kyseessä on Robert, mutta en sano sitä vielä varmaksi. 18 vuoden jälkeen tämä on vaikeaa, mutta on vielä orastava toivo, että hän olisi tuolla jossakin. Miltä sinusta tuntuisi, jos se olisi sinun lapsesi?


Lue myös:

    Uusimmat