Sikiötä kutsuttiin "sairaalajätteeksi" – syvästi loukkaantunut äiti jakoi koskettavat kuvat kuolleesta pojastaan

Yhdysvaltalaisnainen jakoi kuvat 14-viikkoisena kuolleesta pojastaan todistaakseen, että hän on oikea vauva, vaikka lääkärit kutsuivat sikiötä ”sairaalajätteeksi”. Kuvat eivät välttämättä sovi herkille.

Sherran Sutherland, 40, kertoo The Sun -lehdelle, että 14-viikkoisena kuolleen Miran-pojan määritteleminen sikiöksi on estänyt äitiä suremasta kunnolla.

Tietyissä Yhdysvaltojen osavaltioissa sikiö määritellään vauvaksi vasta 20 viikon ikäisenä.

Asia loukkaa lapsensa menettänyttä Sherrania syvästi.

Sherran toivoisi, että ihmiset tajuaisivat, kuinka nopeasti vauva kehittyy ihmisen näköiseksi.

Jakoi kuvat Miranista

Asiaa havainnollistamaan Sherran jakoi kuvia Miranista. Kuolleena syntynyt poika oli vain 10 senttimetriä pitkä ja painoi ainoastaan 26 grammaa.

Pikkuruisesta koosta huolimatta Miranin voi selvästi hahmottaa olevan ihminen.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Syntymättömiä lapsia epäinhimillistetään? 

Sharran synnytti kuolleeksi todetun vauvansa 173 päivää ennen laskettua aikaa, sillä ei halunnut lapsensa ”tulevan ulos paloina” leikkauksessa.

– En ollut uskoa, kuinka täydellistä kaikki oli hänessä. Hänen korvansa, hänen kielensä, hänen ikenensä, hänen huulensa. En voinut uskoa sitä, Sherran sanoi.

Hänen mielestään vauvan kehityksestä kertovat kirjat eivät vastaa todellisuutta. Sherran uskoo, että syntymättömiä lapsia epäinhimillistetään, mikä vaikuttaa esimerkiksi naisten aborttihaluihin.

VIDEO: Surusta ei tarvitse "selviytyä". Artikkeli jatkuu videon alla.


Poika haudattiin puutarhaan

Sherran kokee olevansa onnekas, sillä sai pitää pikkuruista lastaan kädessään. Miran olisi hävitetty "sairaalajätteenä" sairaalan toimesta, jos vanhemmat eivät olisi puuttuneet tilanteeseen. Vanhemmat säilyttivät Mirania jääkaapissa, sillä eivät pystyneet vielä luopumaan pojastaan. Viikon kuluttua he hautasivat hänet puutarhaansa.

– Mieheni ja minä päätimme haudata hänet hortensioiden kanssa kasvatuslaatikkoon. Hortensiat kasvavat joka vuosi ja muistuttavat meitä hänestä, Sherran kertoi.

Lähde: The Sun, Express

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja