Amy maskeerasi taaperonsa zombiksi – sai muiden äitien vihat niskaansa: "Toivon, että olisit menettänyt poikasi"

AustralialainenAmy Louise otti pojastaan hurjia yksivuotiskuvia. Muille äideille pojan zombi-asu ja aivokakku olivat liikaa.

Australialainen Amy Louise otti pojastaan hurjia yksivuotiskuvia, jotka aiheuttivat nettimyräkän. Louise maskeerasi poikansa zombiksi, kertoo Daily Mail.

Kuvien taustalla on perheen rankka koettelemus. Pieni Phoenix-poika syntyi lokakuussa vuonna 2015, mutta hänellä ei ollut sykettä. Lapsi vietiin vauhdilla synnytyssalista hoidettavaksi.

– Muistan olleeni kauhuissani, mutta silti toiveikas. Vaikka he sanoivat "tuokaa hänet alas leikkaussaliin nyt heti, vauvalla ei ole sykettä", ajattelin, että tällaista tapahtuu koko ajan. Mutta kun he ottivat pojan ulos eikä hän itkenyt, menetin toivoni. Se ei ollut surua, se oli vihaa.

"Mielessäni välkkyi jatkuvasti pieni, valkoinen ruumisarkku"

Louise ja hänen kihlattunsa Gary Wilkinson olivat varmoja, että Phoenix oli kuollut – hänhän ei hengittänyt.

– Tiesin, että hän on kuollut, tiesin, että hän on poissa, Louise kuvailee.

– Yhdeksän kuukautta helvettiä vain, jotta voisin haudata poikani. En voinut uskoa sitä. En edes tuntenut surua, olin raivoissani, hän muistelee Kidspot-sivustolla.

Lapsi oli eloton, ja Louise toivoi, että lääkärit lopettaisivat elvyttämisen ja tilanne olisi ohi.

– Se oli kamalaa. Mielessäni välkkyi jatkuvasti pieni, valkoinen ruumisarkku, kun aloin käsitellä sitä, mitä juuri tapahtui.

"Elämäni pisimmät ja kammottavimmat 13 minuuttia"

Uskomatonta kyllä, elvyttäminen tuotti tulosta. Phoenixin syke palasi.

– Ne olivat elämäni pisimmät ja kammottavimmat 13 minuuttia, Louise sanoo.

Hän ei nähnyt lasta päiviin, koska sekä äiti että poika olivat koettelemuksistaan heikkoja.

– Kun pitelin häntä ensimmäisen kerran, maailma katosi (ympäriltäni), Louise kuvaa.


Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kuvissa juhlitaan lasta, joka menehtyi, mutta palasi elävien kirjoihin

Kaikki tämä johti lopulta Phoenixin zombi-teemakuviin ja aivojen muotoiseen syntymäpäiväkakkuun. Kuvat otettiin jo pojan ollessa yksivuotias.

Louise halusi juhlia lasta, joka menehtyi, mutta palasi kuin ihmeen kaupalla elävien kirjoihin.

– Olen aina ollut todella erilainen ja luova ihminen, ja tiesin, etten voisi vain tehdä "alaston vauva ja sininen kakku studiossa" -tyyppistä kuvausta, Louise sanoo.

– Sen piti olla isoa, erityistä ja merkityksellistä. Olemme aina kutsuneet poikaa pikku zombiksemme, koska hänet tuotiin takaisin kuolleista Halloween-juhlan aikaan, joten ajattelin, että annetaan lapsen syödä aivoja.

"Tiesin, mitä tapahtuisi, mutta reaktion laajuus todella shokeerasi"

Muut eivät kuitenkaan nähneet zombikuvien ideassa mitään hienoa. Louise potkaistiin ulos äitien Facebook-ryhmästä "säädyttömien ja loukkaavien" kuvien vuoksi.

– Tiesin, mitä tapahtuisi, mutta reaktion laajuus todella shokeerasi. Minulle sanottiin, että olen huono äiti, että vahingoitan lapsen mielenterveyttä, että sairastutan hänet, kun hän syö kakkua maasta. Minua kutsuttiin ällöttäväksi, inhottavaksi ja loukkaavaksi lapsensa menettäneitä äitejä kohtaan, Louise sanoo.

– Minulle sanottiin, ettei näin kamalilla asioilla pitäisi vitsailla, ja yksi nainen jopa sanoi "toivon, että olisit menettänyt poikasi, koska sitten ehkä olisit tiennyt, miltä tämä tuntuu".

Louisen mukaan ihmiset tuomitsevat toisiaan liian nopeasti. Hän huomauttaa, etteivät äidit tunne hänen perheensä tarinaa, eikä heitä edes kiinnosta opetella tuntemaan sitä.

– Ketään ei kiinnosta, jos olet järkyttynyt, hän sanoo.

– Haluaisin, että nämä 'täydelliset äidit' pysähtyisivät harkitsemaan ja lakkaisivat tuomitsemasta muita näiden valintojen vuoksi. Ne eivät vaikuta sinuun, joten pidä hitossa suusi kiinni.

***

5:40

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja