Siivouskuningatar Auri Kananen ja ex-kihlattu Sami palasivat yhteen: "Meillä vain klikkasi"

Auri Kananen kertoo, miten on haalinut yli 7,5 miljoonaa someseuraajaa siivoamisella 8:14
Haastattelu vuodelta 2022: MTV Vieras: Auri Kananen kertoo, miten on haalinut yli 7,5 miljoonaa someseuraajaa siivoamisella

Auri Kanasen ja Samin rakkaus roihahti uudelleen.

Siivouskuningattarena tunnettu Auri Kananen kertoo Instagramin tarinat-osiossa palanneensa yhteen entisen kihlattunsa Samin kanssa. Kananen paljastaa asian vastatessaan someseuraajansa hänelle lähettämään kysymykseen, jossa tiedustellaan, ovatko hän ja Sami jälleen yhdessä.

– Kaikkein kysytyin kysymys. Mutta no, tapasimme sattumalta pitkän ajan jälkeen, ja meillä vain klikkasi. Hän päätyi jotenkin myös Miamiin, Kananen kertoo asuinkaupunkiinsa viitaten.

Kananen ilmoitti hänen ja Samin erosta julkisesti Instagram-tilillään joulukuussa 2022. Tuolloin hän kertoi eropäätöksen olleen enimmäkseen hänen, ja että kaksikko oli hänen mielestään liian erilaisia jatkaakseen yhdessä. 

Kananen kertoi alkuvuonna 2023 julkaistussa, Oona Laineen kirjoittamassa Aurin siivousrakkauskirjassa (Otava) pantanneensa erokeskustelua mielessään kuukausia. Hän otti kirjan mukaan eron puheeksi loppusyksystä 2022. Asia tuli täytenä yllätyksenä Samille.

– Vaikka Auri halusi lopettaa suhteen, suru menetetystä ihmisestä iski lopulta. Muutaman päivän Auri itki niin rajusti, että silmät melkein muurautuivat umpeen. Jollain tavalla kylkiluissa asti kihelmöivät kyyneleet myös lohduttivat. Samalla Auri teki Samille valokuvakirjan heidän suhteestaan. Siihen valikoitui sata yhteiskuvaa muistoksi, kirjassa kerrotaan.

Pariskunta tapasi alun perin Tinderin kautta, kun Kananen tarjoutui siivoamaan deittinsä kodin. Kananen jakoi kaksikon rakkaustarinan MTV Uutisille tammikuussa 2021.

Lue myös:

    Uusimmat