Auri Kananen käsittelee uutuuskirjassa suhdettaan ex-kihlattuunsa – panttasi erokeskustelua kuukausia

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49
Siivouskuningatar Auri Kananen nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia

Auri Kananen erosi Sami-miehestään viime vuonna.

Siivouskuningatar Auri Kananen avautuu elämästään Aurin siivousrakkauskirjassa (Otava), jonka on kirjoittanut Oona Laine.

Kirjassa palataan vuoteen 2020, kun Kananen tapasi Tinderissä Samin. Puolen vuoden seurustelun jälkeen Kananen muutti Samin luo Ylöjärvelle. Parin kotona oli selkeät säännöt.

– Parin yhteiselon aikana Samilla ei ollut lupaa siivota kotona, sillä se oli Aurin ehdoton yksinoikeus. Jos Sami yritti täyttää tiskikonetta, Auri puuttui peliin. Ja jos Sami halusi edes pyyhkiä leivänmuruja pöydältä, Auri älähti muka vihaisena. Kun Auri oli siivouskeikan takia poissa kotoa, hän saattoi anella, että puoliso jättäisi tavaravuoria lojumaan ja likaa nurkkiin pyörimään. Tahallaan kuraisissa kengissä ympäriinsä kävely olisi ollut aika lailla unelmien kotiinpaluulahja Aurille.

Pari kihlautui lomamatkallaan tammikuussa vuonna 2022 ja ennen sitä Sami oli pyytänyt kättä myös Kanasen isältä ja sai siunauksen. Häitä oli tarkoitus juhlia kesällä 2023.

Loppusyksystä vuonna 2022 Kananen otti puheeksi eron, sitä keskustelua hän oli kirjan mukaan pantannut mielessään kuukausia. Kirjan mukaan ero tuli täytenä yllätyksenä Samille.

– Vaikka Auri halusi lopettaa suhteen, suru menetetystä ihmisestä iski lopulta. Muutaman päivän Auri itki niin rajusti, että silmät melkein muurautuivat umpeen. Jollain tavalla kylkiluissa asti kihelmöivät kyyneleet myös lohduttivat. Samalla Auri teki Samille valokuvakirjan heidän suhteestaan. Siihen valikoitui sata yhteiskuvaa muistoksi.

Kananen ilmoitti erostaan julkisesti Instagram-tilillään joulukuussa. Kananen halusi tuoda someseuraajilleen myös ilmi, että eropäätös oli tullut häneltä.

– Totuus on tylsä: vaikka Auri ei olisi halunnut riepotella itseään eikä Samia muiden edessä, hän tiesi, että erosta olisi pakko kertoa ja tehdä julkista. Sen takia hän halusi olla rehellinen ja myöntää, miten asiat menivät. Hän oli jättävä osapuoli, joka piti kaksikkoa nimeltä Auri ja Sami liian epäsopivina toisilleen. Auri itse halusi tahallaan rikkoa paritaloidyllinsä ja lähteä kävelemään tasapainoisesta ja onnellisesta suhteesta, jota monet kadehtivat ja katsoivat ylöspäin.

Kananen on kirjan mukaan kyseenalaistanut sen, haluaako perustaa perhettä.

– Mää väitänkin, että tässä erossa menivät myös Aurin tulevat lapset, siivouskuningatar kertoo kirjassa.

Lue myös:

    Uusimmat