Siirtomarkkinoilla riehunut Pelicans sai viimeisen palasen mestaruusjahtiinsa – Petteri Sihvoselta suitsutusta: "Nerokkuutta"

Mitä Juhamatti Aaltonen tuo Pelicansiin? Petteri Sihvonen otti kantaa puhuttavaan siirtoon: "Näen tässä nerokkuutta" 9:35
MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen otti kantaa Juhamatti Aaltosen Pelicans-siirtoon.

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen pitää Juhamatti Aaltosen Pelicans-siirtoa hyvänä.

SM-liigassa pelaava Lahden Pelicans on ollut kansainvälisen siirtorajan kynnyksellä aktiivinen. Seura hankki helmikuussa riveihinsä jo kulttipuolustaja Ben Bloodin ja viimeisin haaviin tarttunut vahvistus on Juhamatti Aaltonen, jonka paluu Lahteen on enää vain virallista sinettiä vaille valmis.

38-vuotias taituri aloitti kautensa Tshekin liigassa pelaavassa Mlada Boleslavissa, mutta sieltä tie vei kuitenkin Tanskaan ja Esbjerg Energyyn. Lyhyen Tanska-stintin jälkeen oli aika palata Suomeen ja Pelicansiin.

Aaltonen on uransa aikana tullut pääosin tutuksi oveluudestaan ja taitavuudestaan. Pelicansiin Aaltonen saapuu osaksi jo entuudestaan laadukasta hyökkäyskalustoa, mikä on saanut monet spekuloimaan, oliko Aaltosen hankinta tarpeellinen.

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen antaa Pelicansille kehuja hankinnasta.

– Näen tässä nerokkuutta. Tämä on linjassa siihen hulluun, ennakkoluulottomaan Nurmisen (Pasi) Pelicans-ajatteluun. Eihän häntä parempaa ylivoimapelin maestroa olekaan. Sijoittuu väärälle puolelle, missä kätisyydet eivät ikään kuin toimi, mutta on valmis sieltä ampumaan ja syöttämään joka suuntaan, Sihvonen kommentoi Liigaviikko-ohjelmassa.

– Näen, että tuossa voi olla pieni piste i:n päälle Pelicansille nyt. Siellä on nerokkuutta niin paljon.

Kuinka Juhamatti Aaltonen parantaa Pelicansin osakkeita SM-liigan mestaruustaistossa? Katso Petteri Sihvosen vastaus pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat